Tianjin Teda vs Shanghai Shenhua • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Tianjin Teda vs Shanghai Shenhua

Tianjin Teda söker upprättelse efter förra årets fiaskosäsong. Shanghai Shenhua har siktet inställt på att ta sig till asiatiska Champions League.

Avspark: 9 maj 13.35
Annons

Tianjin Teda var snubblande när att åka ur den kinesiska högstaligan i fjol. Men till slut klarade sig klubben kvar på målskillnad efter en dramatisk slutspurt. Shanghai Shenhua landade i mittenskiktet av tabellen förra året. Den här säsongen är siktet inställt på en plats bland de fyra främsta för att kunna nå spel i Champions League.

Hemmalag

Tianjin Teda hade det tufft i kinesiska högstadivisionen förra året. Laget kom inte alls upp i nivå och slutade till slut på en svag fjortondeplats. Bara målskillnad (tre plusmål) höll klubben ovanför slutstrecket efter den sista omgången. Den här säsongen har börjat något bättre för Tianjin Teda som bland annat plockat in forne Bayern München-anfallaren Sandro Wagner i truppen. Just nu ligger laget på en sjundeplats i tabellen med 11 poäng på 8 matcher. En mot Shanghai Shenhua skulle se till att laget närmar sig toppkvartetten och en plats som ger chans till spel i Champions League.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Shanghai Shenhua har inte alls rosat marknaden så här långt in på säsongen. Laget har bara vunnit två matcher av åtta möjliga och får nu finna sig i att ligga i bottenskiktet av CSA Super League. Med tre förluster på de fyra senaste (senast 1-2 mot Shenzhen) behöver klubben vända trenden snarast möjligt för att inte luckan uppåt i tabellen ska bli alltför stor. För tillfället ligger Shanghai Shenhua på en blygsam elfteplats med endast 7 inspelade poäng på 8 matcher. Seger krävs nu för att truppen ska hitta tillbaka självförtroendet och få lite medvind efter den besvärliga inledningen på säsongen.

Fem senaste matcherna

Statistik

Sex av de sju senaste matcherna mellan Tianjin Ted och Shanghai Shenhua har slutat med att båda lagen gjort mål. Spelad mållina går även in i fem av de sex senaste. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade hela 4-2 till ett även då bortaspelande Shanghai Shenhua.

Tianjin Teda har gjort mål i 6 av de 8 senaste matcherna i ligaspelet.

Shanghai Shenhua har gjort mål i 100 procent av lagets ligamatcher på bortagräs.

Tianjin Teda snittar totalt 3.67 mål totalt per match i ligaspelet så här långt.

Shanghai Shenhua har släppt in minst 1 mål i de 8 senaste matcherna i ligaspelet.

Speltips

För Tianjin Teda har båda lagen gjort mål i 75 procent av ligamatcherna hittills den här säsongen och i 67 procent av hemmamatcherna i ligan. För Shenghai Shenhua är motsvarande siffra totalt i ligaspelet hela 88 procent. Och sett till lagets matcher på bortagräs har både lagen gjort mål i alla matcher. Ett hemmalag som behöver en seger för att sätta fart på säsongen kommer att kliva på framåt för att närma sig toppkvartetten. Samtidigt finns ingen anledning för gästerna att backa hem med tanke på det prekära tabelläget. Räkna med en underhållande, böljande och målrik tillställning mellan två lag som trivs mot varandra då spelet går in i fem av de sex senaste matcherna. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen och att det blir totalt minst tre mål gjorda på Tianjin Olympic Center.

Djävulens advokat

Både Tianjin Teda och Shanghai Shenhua har underpresterat så här långt in på säsongen. Och frågan är hur mycket lagen vågar riskerna när varenda poäng är viktig. Shanghai Shenhua har bara tagit en enda seger på bortagräs hittills och har förlorat tre av de fyra senaste i ligaspelet. Kanske väljer gästerna att i första hand säkra ett oavgjort, mållöst resultat i stället för att gå för hela poängskörden.


Publicerad: 9 maj 2019 klockan 19:04

Speltipset
Tips
Ö 2.5 + BLGM
Avspark
9 maj 13.35
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.90

Odds

Plusmeny
Valencia vs Arsenal
U 2.5 Kort500 kr2.42

Dela vidare!

Kommentera nedan!