Tianjin Tianhai vs Shanghai Shenhua • Rekraketer
Annons
Speltips
CFA Super League

Tianjin Tianhai vs Shanghai Shenhua

Tianjin Tianhai har bara två poäng ner till nedflyttningsstrecket. Shanghai Shenhua vill bygga på formen och se till att säkra kontraktet.

Avspark: 15 aug 13.35
Annons

Tianjin Tianhai landade i mittenskiktet av tabellen förra året. Men den här upplagan av den kinesiska högstadivisionen ser ut att bli en betydligt mer kärv historia för klubben som just nu krigar för att hålla undan i botten av tabellen. Även Shanghai Shenhua slutade i mitten av tabellen förra året. Och trots att det länge sett skakigt ut den här säsongen har laget plötsligt hittat en välkommen formtopp inför slutspurten.

Hemmalag

Tianjin Tianhai har haft det tufft den här säsongen. Laget har bara vunnit två matcher totalt (!) och får tacka en drös med kryss för att poängen ändå trillat in. För tillfället ligger Tianjin Tianhai på en fjortondeplats i tabellen med 17 poäng på 22 matcher. Med ett Shenzhen som jagar underifrån (två poängs skillnad) måste nu hemmalaget vända på trenden och knipa några segrar för att hålla undan i botten av tabellen och säkra nytt kontrakt i högstaligan. Men ingenting pekar på att ett trendbrott är i sikte.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Shanghai Shenhua har sprattlat till den senaste tiden och är nu uppe i fyra raka matcher utan förlust. Det efter att genomlidit en tuff säsong med bara en enda seger i ligaspelet mellan mitten av april och mitten av juli. Just nu ligger Shanghai Shenhua på en tolfteplats i tabellen med 22 inspelade poäng på 21 matcher. För att den avslutande tredjedelen av ligan ska bli en behaglig resa måste laget fortsätta att håva in poäng för att utöka glappet ned till strecket. Men de senaste veckornas fina resultat har definitivt gett Shanghai Shenhua hopp om fortsättningen.

Fem senaste matcherna

Statistik

I tre av de fyra senaste mellan Tianjin Tianhai och Shanghai Shenhua har det blivit minst tre mål gjorda totalt. Samtidigt har båda lagen nätat i fyra av de fem senaste mötena. Allra senast slutade det hela 3-2 till ett då bortaspelande Tianjin Tianhai.

Tianjin Tianhai snittar totalt 3.00 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt.

Shanghai Shenhua har gjort minst 2 mål framåt i de 4 senaste ligamatcherna.

Tianjin Tianhai har hittat nätet i de 7 senaste matcherna i ligaspelet.

Shanghai Shenhua har släppt in minst 1 mål i de 7 senaste ligamatcherna.

Speltips

För Tianjin Tianhai har båda lagen gjort mål i 70 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Shanghai Shenhua på bortaplan i ligan ligger på hela 82 procent. Spelad lina har passerats i 60 procents av hemmalagets hemmamatcher och i 64 procent av gästernas bortamatcher. Både Tianjin Tianhai och Shanghai Shenhua behöver poäng för att ta fart uppåt i tabellen och lämna bottenstriden. Räkna med två lag som kommer att gå för tre poäng. Ett formsvagt hemmalag måste nu börja prestera för att inte halka under strecket. Samtidigt vill gästerna bygga på den uppåtgående formkurvan. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda och att båda lagen nätar i matchen på Tianjin Olympic Center Stadium.

Djävulens advokat

Tianjin Tianhai matcher den senaste tiden har definitivt inte varit några målkalas. Bara i en enda match av de fyra senaste passeras spelad mållina. Och i bara en av fyra senaste har båda lagen gjort mål. Hemmalaget behöver höja sig om spelet ska kunna hitta hem.


Publicerad: 15 augusti 2019 klockan 07:52

Speltipset
Tips
Ö 2.5 + BLGM
Avspark
15 aug 13.35
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.80

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!