Tottenham vs Manchester City • Rekraketer
Annons
Speltips
Premier League

Tottenham vs Manchester City

Ett formstarkt Tottenham blickar uppåt i tabellen i engelska Premier League. Manchester City vill säkra titeln efter en magisk säsong.

Avspark: 14 apr 00.00
Annons

Tottenham har verkligen prickat in formen i slutskedet av Premier League. London-klubben har vunnit sina sex senaste matcher i ligan och skuggar ligatrean Liverpool. Manchester City är säsongens suveräner, men har ännu inte säkrat ligasegern. En vinst mot Tottenham skulle ta laget ett steg närmare titeln.

Hemmalag

Tottenham är i fint slag och har återigen stått för en stark säsong i Premier League. Klubben, som slutade tvåa i fjol, ligger för närvarande på en fjärdeplats med 67 poäng på 32 matcher. Tottenham har inte förlorat någon av de fjorton (!) senaste matcherna i ligan (senast vinst mot Stoke med 2-1) och kliver in i stormatchen mot Manchester City med pondus. Laget ser en möjlighet att klättra förbi ligatvåan Liverpool och ta sikte på Manchester United som innehar andraplatsen. Inför mötet saknas trion Harry Winks, Kyle Walkers-Peter och Danny Rose på grund av skada.

Bortalag

Manchester City ser ut att kamma hem titeln i årets säsong av Premier League. Laget har gått fram som en maskin och har spelat in makalösa 84 poäng på 32 matcher. Ligaledarna har nu fullt fokus på det inhemska spelet efter uttåget mot Liverpool i Champions League i veckan. Mittfältsgeneralen Fernandinho missar matchen på grund av avstängning. Även skadade duon Sergio Agüero och Benjamin Mendy saknas. Dessutom är försvararen John Stones ett frågetecken.

Statistik

Tottenham är målfarliga och har gjort mål i tolv av sina senaste hemmamatcher. Samtidigt snittar Manchester City hela 2.31 gjorda mål per match på bortaplan.

Tottenham har gjort mål i 93 procent av sina hemmamatcher.

För Manchester City har 72 procent av matcherna slutat med över 2.5 gjorda mål.

Tottenham snittar 2.07 gjorda mål per match på hemmaplan.

Manchester City har gjort mål i 94 procent av sina bortamatcher.

Speltips

Tottenham och Manchester City brukar bjuda på målrika tillställningar. Fem av lagens sex senaste möten sinsemellan har blivit rejäla målfester (senast 4-1 till Manchester City). Två formtoppade lag med stark offensiv ställs nu mot varandra på Wembley Stadium i slutspurten av ligan. Tottenham vill klättra uppåt och tangera fjolårets fina säsong. Manchester City siktar på att ta ett stort kliv mot att säkra Premier League-titeln. Därför spelas att det blir över 2.5 mål i matchen.


Publicerad: 14 april 2018 klockan 14:43

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
14 apr 20.45
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.65

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!