Tyskland vs Argentina • Rekraketer
Annons
Speltips
Landskamp

Tyskland vs Argentina

Tyskland har hittat tillbaka efter segern mot Nordirland i förra matchen. Argentina tog senast en imponerande storseger hemma mot Mexico.

Avspark: 9 okt 20.45
Annons

Tyskland är ute på ett revanschtåg efter den minst sagt misslyckade VM-insatsen förra året då laget åkte ut i gruppspelet. Nu leder laget gruppen i kvalet till nästa års fotbolls-EM. Argentina tog hem bronset i sommarens Copa América.

Hemmalag

Tyskland imponerade verkligen inte under fotbolls-VM för ett år sedan. Laget fick se sig utslaget av Sverige och Mexico i gruppspelet och fick snopet vända hemåt redan innan slutspelet. Sedan dess har Joachim Löw lyckats varva upp motorerna igen. Med fem matcher in i det pågående EM-kvalet ligger Tyskland på en förstaplats i gruppen med fyra segrar och 12 poäng. I genrepet mot Argentina vill tyskarna bygga vidare på segern mot Nordirland (2-0) och vässa självförtroendet ytterligare för att skapa distans till missräkningen hemma mot Holland (2-4) för en månad sedan.

Fem senaste matcherna

Bortalag

Argentina nådde inte ända fram i sommarens Copa América utan fick se sig utslagna av ärkerivalen Brasilien (0-2) i semifinalen. Men argentinarna lyckades åtminstone knipa bronset genom segern mot Chile (2-1). Efter det har tränare Lionel Scalonis mannar bara spelat två matcher. Efter det mållösa krysset mot Chile tog laget en fin seger hemma mot Mexico (4-0) senast. Nu vill landslaget plocka upp mer medvind inför nästa års Copa América som är tänkt att bli en enda stor revansch för argentinarna.

Fem senaste matcherna

Statistik

Två av de tre senaste matcherna mellan Tyskland och Argentina har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senaste mötet lagen emellan slutade hela 4-2 till ett även då bortaspelande Argentina.

Tyskland har gjort minst 1 mål framåt i de 9 senaste landskamperna.

Argentina släppte in mål i 4 av de 6 matcherna i sommarens Copa América.

För Tyskland har 4 av de 6 senaste hemmamatcherna slutat med mål åt båda håll.

Argentina har hittat nätet i 5 av de 7 senaste matcherna.

Speltips

Tyskland har hittat nätet i de nioo senaste matcherna och spelet går in i fyra av de sex hemmamatcherna för laget. Argentina har samtidigt gjort mål i fem av de sju senaste och samtidigt släpptes mål in i fyra av de fem matcherna i sommarens Copa América. Två lag som vill visa framfötterna och bygga på självförtroendet inför fortsättningen möts i vad som förväntas bli en fartfylld och målrik tillställning. Tyskland vill få med sig fart in i kvalmötet mot Estland om några dagar. Argentina vill fortsätta att revanschera sig efter tredjeplatsen i Copa América genom att ta hem en seger mot meriterat motstånd. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Signal Iduna Park.

Djävulens advokat

För Argentina går spelet inte in i de sju (!) senaste matcherna på bortaplan. Samtidigt har laget hållit nollan i två raka matcher sedan sommarens Copa América. Och även om Tyskland åkte på en brakförlust mot Holland för en månad sedan har nationen lyckats hålla nollan i tre av de fyra senaste matcherna som spelats.


Publicerad: 9 oktober 2019 klockan 08:44

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
9 okt 20.45
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

1.72

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!