Usti nad Labem vs Vitkovice • Rekraketer
Annons
Speltips
FNL

Usti nad Labem vs Vitkovice

Usti nad Labem behöver poäng för att säkra kontraktet i den tjeckiska andraligan. Gästande Vitkovice jagar underifrån i tabellen.

Avspark: 25 maj 00.00
Annons

Usti nad Labem har rest sig efter en besvärlig period i ligaspelet och går mot nytt kontrakt i FNL. Men allting avgörs i den sista ligaomgången där ett oavgjort resultat räcker för att stanna kvar i serien. Vitkovice har inte fått till det den här säsongen och ser ut att degraderas. Men hoppet lever fortfarande. Om laget vinner mötet med ett hemmastarkt Usti nad Labem säkrar klubben en plats i den tjeckiska andraligan.

Hemmalag

Usti nad Labem såg länge ut att få förlika sig med en degradering. Men laget har hittat formen i slutskedet av säsongen och har fyra raka vinster (senast 2-0 på bortaplan mot Frydek-Mistek) och fem hemmamatcher i rad utan förlust. Just nu ligger klubben på säker mark med en fjortondeplats och 33 poäng på 29 matcher. Usti nad Labem har sannerligen fått ny energi och sitter i förarsätet inför den sista ligaomgången. Till mötet med Vitkovice kommer laget med en trupp helt fri från skador och avstängningar.

Bortalag

Vitkovice kan blicka tillbaka på en allt annat än lyckad säsong i FNL. Laget befinner sig just nu precis under nedflyttningsstrecket på en femtondeplats med 30 inspelade poäng på 29 matcher. Genom vinsten mot Banik Sokolov i senaste omgången (4-2) har laget fått nytt hopp om att kunna säkra kontraktet. Men Vitkovice har haft förtvivlat svårt att hitta segrar på bortaplan den här säsongen (senaste vinsten kom i oktober förra året mot Olympia Praha med 2-0) och har sällan haft det lätt mot Usti nad Labem på bortagräs. Inför matchen saknas mittfältaren Adam Hruzík på grund av skada.

Statistik

Vitkovice är seriens sämsta bortalag med endast sju poäng inspelade på hela säsongen. Usti nad Labem har vunnit de tre senaste mötena med Vitkovice på hemmagräs (senast 2-1).

Usti nad Labem har vunnit sina 4 senaste matcher.

Vitkovice har bara tagit 23 procent av sina poäng på bortaplan.

Usti nad Labem har gjort minst 2 mål i sina 3 senaste matcher.

Vitkovice har inte vunnit någon av sina 8 senaste bortamatcher.

Speltips

Usti nad Labem har luft under vingarna och rider på vågen av den senaste tidens fina resultat i FNL. Dessutom har klubben erfarenhet och vana av att vinna mot Vitkovice på hemmaplan. Bortalaget har förvisso allting att vinna, men har haft oerhörda problem på bortagräs den här säsongen och slår definitivt ur underläge. Allting talar för att Usti nad Labem undviker nedflyttning. Ett oavgjort resultat räcker, men hemmalaget vill inte dra ut på spänningen och kommer att trycka på för ett klart avgörande. Därför spelas att Usti nad Labem vinner matchen hemma på Městský stadion. Spelsättet AH -0.5 är detsamma som att en rak vinst spelas, men oddset är lite högre.


Publicerad: 25 maj 2018 klockan 12:07

Speltipset
Tips
1 (AH -0.5)
Avspark
25 maj 17.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

2.00

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!