Wehen SV vs Würzburger Kickers • Rekraketer
Annons
Speltips
3. Liga

Wehen SV vs Würzburger Kickers

Ligatvåan Wehen SV har rejält med luft under vingarna i tyska tredjedivisionen. Nu ställs de mot mittenlaget Würzburger Kickers.

Avspark: 31 mar 00.00
Annons

Wehen SV slutade på en sjundeplats i 3. Liga i fjol. I år går det bättre för Taunusstein-klubben som just nu har greppet om en av direktplatserna för avancemang till 2. Bundesliga. Würzburger Kickers, som åkte 2. Bundesliga i fjol, har rest sig efter en bedrövlig säsongsinledningen och har nu landat i mitten av tabellen.

Hemmalag

Wehen SV har verkligen ökat farten både vad gäller mål och poäng nu när säsongen i 3. Liga går in i sitt spännande slutskede. Laget har vunnit sina sex senaste matcher i ligan och kommer allra senast från en övertygande bortavinst mot Chemnitzer med 4-1. Just nu ligger klubben på en andraplats i tabellen med 62 inspelade poäng på 31 matcher. Inför matchen mot Würzburger Kickers saknas defensiva mittfältaren Sebastian Mrowca och mittbacken Steven Ruprecht på grund av skador.

Bortalag

Würzburger Kickers inledde årets säsong katastrofalt (bara två vinster på de fjorton första matcherna) och låg länge i botten av tabellen. Men under november och december förra året reste sig Würzburg-klubben (sju raka segrar) och plockade raskt tabellplaceringar i takt med att poängen trillade in. För tillfället ligger laget på en niondeplats i ligan med 44 poäng på 31 matcher. Avståndet upp till kval- och direktplatserna i 3. Liga är för långt och klubben har god marginal ner till nedflyttningsstrecker. Würzburger Kickers har bara sin heder att spela för. Till mötet mot Wehen SV kommer bortalaget med fullt manskap.

Statistik

Offensiva Wehen SV är inne i ett målglatt stim. Hemmalaget har vunnit sex raka matcher i 3. Liga. Senaste mötet lagen emellan slutade 5-0 till Wehen SV.

Wehen SV har gjort minst två mål i de 6 senaste matcherna.

Würzburger Kickers har bara vunnit 2 av de 8 senaste matcherna.

Wehen SV är ligans målfarligaste lag med totalt 69 mål.

Würzburger Kickers har släppt in minst två mål i 9 av totalt 11 förlustmatcher.

Speltips

Wehen SV är formstarkast i ligan med tjugotvå poäng på de åtta senaste matcherna. Nu har klubben ligaettan Paderborn inom räckhåll (två poäng skiljer lagen åt) och kliver in i matchen mot Würzburger Kickers med gott självförtroende. Sett till statistiken i närtid och hemmalagets otroliga formkurva och förmåga att hitta nätet spelas att Wehen SV gör över 1.5 mål i matchen.


Publicerad: 31 mars 2018 klockan 09:47

Speltipset
Tips
1 (Ö 1.5)
Avspark
31 mar 14.00
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.90

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!