West Ham vs Tottenham • Rekraketer
Annons
Speltips
Premier League

West Ham vs Tottenham

West Ham behöver vända trenden efter sex raka matcher i ligaspelet utan seger. Tottenham tar ny fart med en Premier League-comebackande José Mourinho på plats efter en turbulent vecka.

Avspark: 23 nov 13.30
Annons

West Ham har fallit ihop efter den stabila inledningen på säsongen. Sedan början av oktober har The Hammers inte vunnit en enda match i ligaspelet. Och med fyra förluster på de fem senaste matcherna (allra senast 2-3 hemma mot Newcastle) måste nu Manuel Pellegrini försöka att vända på skutan för att slippa ett krig kring nedflyttningsstrecket. Just nu ligger West Ham på en blygsam sextondeplats med 13 poäng på 12 matcher. Ner till Watford under strecket är det i dagsläget endast fem poäng.

Tottenham har inte haft en strålande inledning på säsongen. London-laget, som tog sig till Champions League-final tidigare i år och landade på en fjärdeplats i ligaspelet, har bara vunnit tre matcher så här långt in i ligaspelet och är nu uppe i fem raka matcher utan seger. Som en följd av detta fick Mauricio Pochettino lämna klubben tidigare i veckan. Med färgstarke José Mourinho vid rodret hoppas nu Spurs, som ligger på en fjortondeplats med 14 inspelade poäng på 12 matcher, att säsongen vänder.

Tottenham har inte vunnit en enda bortamatch i Premier League hittills den här säsongen. Laget har förlorat 3 av bortamatcherna och spelat oavgjort i ytterligare 3 matcher på bortagräs. Förlust har det blivit i 3 av de 4 senaste matcherna på bortaplan i ligan.
West Ham har gjort mål i de 5 senaste ligamatcherna på hemmaplan. I den senaste hemmamatchen mot Newcastle nätade The Hammers två gånger om (2-3).
Tottenham har inte lyckats hålla nollan i en enda bortamatch i ligaspelet så här långt. På de fyra senaste bortamatcherna i Premier League har klubben släppt in totalt 8 mål.

Oddset för Tottenham öppnade omkring 2.20 för rak seger. Men under den turbulenta veckan, där Pochettino försvann och Mourinho tillträdde, har London-laget dykt och är nu klara favoriter. Spelas nu för omkring 1.75. Gästerna hoppas naturligtvis på att Mourinho-effekten ska inbringa energi och leda ett formsvagt lag till den första bortasegern i ligaspelet för säsongen. Räkna med ett stenhårt London-derby där det nu onekligen finns spelvärde i att ett krisande West Ham (som tidigare under hösten bland annat hemmaslagit Manchester United med 2-0) kommer att kämpa med näbbar, klor och hammare för att åtminstone klara oavgjort hemma på London Stadium.


Publicerad: 21 november 2019 klockan 10:14

Speltipset
Tips
1 (AH +0.5)
Avspark
23 nov 13.30
Resultat
Förlust
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr

2.05

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!