Willem II vs Feyenoord • Rekraketer
Annons
Speltips
Eredivisie

Willem II vs Feyenoord

Ett Willem II med öppna spjäll vill säkra kontraktet i Eredivisie. Feyenoord har inte gett upp hoppet om en direktplats till Europa League.

Avspark: 18 apr 00.00
Annons

Ett skadeskjutet Willem II har fortfarande inte säkrat fortsatt spel i Eredivisie. Men klubben lutar sig mot ett fint hemmafacit för att rädda kontraktet. Feyenoord är i kanonslag och vill utmana ligatrean AZ Alkmaar om direktplatsen till Europa League nästa säsong.

Hemmalag

Willem II behöver bara tre pinnar för att säkra kontraktet. För närvarande ligger laget på en fjortondeplats med 33 inspelade poäng på 31 matcher. Till matchen mot Feyenoord kommer Willem II med en diger (sju spelare!) skadelista. Mattijs Branderhorst, lagkaptenen Jordens Peters, Thomas Meißner, Eyong Enoh, Ismail Azzaoui, Asumah Abubakar och Etien Velikonja missar alla mötet.

Bortalag

Feyenoord är det näst formstarkaste laget (arton poäng på de åtta senaste matcherna) i ligan och ligger just nu på en fjärdeplats med 57 poäng på 31 matcher. Klubben har inte gett upp hoppet om att klättra förbi AZ Alkmaar i tabellen (åtta poäng upp) och har verkligen fått islossning i offensiven på sistone. Inför mötet med Willem II saknas bara försvararen Jeremiah St. Juste på grund av skada i en annars fulltalig matchtrupp.

Statistik

För Willem II har de fem senaste matcherna slutat med över 2.5 mål gjorda. Feyenoord har gjort minst tre mål i fyra raka ligamatcher och har vunnit de två senaste mötena lagen emellan (3-0 och 5-0).

För Willem II har 71 procent av matcherna slutat med över 2.5 mål gjorda.

Feyernoord har gjort minst 2 mål i de 5 senaste matcherna.

Willem II har gjort mål i 93 procent av sina hemmamatcher.

För Feyenoord har de 7 senaste matcherna slutat med över 2.5 mål gjorda.

Speltips

Två formstarka lag ställs mot varandra på Koning Willem II Stadion. Willem II är rysligt starka på hemmagräs och behöver kliva framåt för att ta poäng och säkra fortsatt spel i högstadivisionen. Samtidigt är Feyenoord i strålande målform med fem raka segrar i ligaspelet (senast 3-1 mot FC Utrecht). Därför spelas att det blir över 2.5 mål i matchen.


Publicerad: 18 april 2018 klockan 11:05

Speltipset
Tips
Ö 2.5
Avspark
18 apr 20.45
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.65

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!