Wolfsberger AC vs Rapid Wien • Rekraketer
Annons
Speltips
Bundesliga

Wolfsberger AC vs Rapid Wien

Wolfsberger AC har blandat och gett den senaste tiden och behöver en seger för att få med sig viktiga poäng in i slutspelet. Rapid Wien kan närma sig andraplatsen i händelse av ännu en trepoängare.

Avspark: 7 mar 17.00
Annons

Wolfsberger AC slutade på en fjärdeplats i grundserien förra säsongen och klättrade en placering i slutspelet. Även den här upplagan av österrikiska Bundesliga ser klubben ut att kunna säkra spel ute i Europa. Men efter en svajig period i ligaspelet den senaste tiden (bara två segrar på de sex senaste) behöver nu Wolfsberger AC studsa tillbaka för att skala ner avståndet upp till LASK och Salzburg i tabelltoppen inför slutspelet som väntar runt hörnet. Just nu ligger laget på en fjärdeplats med 37 poäng på 21 matcher.

Rapid Wien landade på en blygsam åttondeplats förra året och missade därmed slutspelet. Den här säsongen är laget ute efter revansch. Och efter en stabil höst och vinter ser det onekligen lovande ut för klubben som just nu har lagt beslag på tredjeplatsen i tabellen med 39 inspelade poäng på 21 matcher. Med endast sex poäng upp till andraplacerade Salzburg finns det en fin möjlighet för Rapid Wien att utmana om den andra Champions League-platsen i det stundande slutspelet om laget lyckats knipa en seger borta mot ett småstukat och svajigt Wolfsberger AC.

Wolfsberger AC snittar totalt 3.80 mål per hemmamatch i ligaspelet. För Rapid Wien ligger motsvarande bortasnitt på 3.50 mål per match.
För Wolfsberger AC har det blivit minst 3 mål gjorda totalt i 90 procent av ligamatcherna på hemmaplan hittills den här säsongen. För Rapid Wien har det blivit minst 3 mål totalt i 80 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet.
I de 9 senaste matcherna för Wolfsberger AC har det blivit minst 3 mål gjorda totalt. För Rapid Wien har det blivit minst 3 mål gjorda i de 6 senaste bortamatcherna i ligan.
Wolfsberger AC har gjort mål i 80 procent av lagets hemmamatcher i ligan och släppt in mål i 60 procent av matcherna på hemmagräs. Rapid Wien har hittat nätet i 100 procent av ligamatcherna på bortaplan och samtidigt släppt in mål i 67 procent av ligamatcherna så här långt in på säsongen.

Nog kan vi vänta oss mål på Lavanttal Arena. Wolfsberger AC passerar standardlinan (minst tre mål totalt) i hela 90 procent av hemmamatcherna i ligaspelet den här säsongen och kliver över fyra mål i 60 procent av ligamatcherna på hemmagräs. Även Rapid Wien har löst fyra mål i 60 procent av lagets bortamatcher. Nu när båda lagen vill få med sig de sista poängen in i slutspelet kan vi räkna med böljande och offensivt lir mellan ett hemmalag som vill hitta en formtopp och ett bortalag som ser en chans att närma sig Champions League-platserna. Gästerna har gjort minst två mål i de åtta (!) senaste bortamatcherna. Samtidigt har Wolfsberger AC hittat nätet i 80 procent av hemmamatcherna och klivit över standardlinan i de nio senaste på hemmaplan. Svårt att blunda för överspelet här som klickas och ger generösa två gånger degen. Pengarna tillbaka om det slutar med bara tre mål gjorda totalt.


Publicerad: 7 mars 2020 klockan 13:35

Speltipset
Tips
Ö 3.0
Avspark
7 mar 17.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
500 kr (1U)

2.00

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!