Wolverhampton vs Tottenham • Rekraketer
Annons
Speltips
Premier League

Wolverhampton vs Tottenham

Wolverhampton är obesegrade i ligaspelet sedan mitten av september och jagar femteplatsen i tabellen. Tottenham krossade Burnley tidigare i veckan och vill nu kriga sig tillbaka in bland de fyra främsta.

Avspark: 15 dec 15.00
Annons

Wolverhampton har sått för en stabil förstahalva av säsongen. Laget har inte förlorat en enda match sedan mitten av september (2-5 mot Chelsea) och vunnit mot bland Manchester City (2-0) under hösten. Visserligen har klubben varit oerhört kryssbetonad med hela nio oavgjorda ligamatcher så här långt in på säsongen. Men med en sjätteplats och 24 poäng på 16 matcher är Wolves onekligen med och krigar om en Europa-plats. Laget har vunnit två av sina tre senaste matcher på hemmaplan. Men krysset borta mot Brighton (2-2) i den senaste omgången var ett snöpligt poängtapp nu när Premier League går in i säsongens kanske mest intensiva skede.

Tottenham inledde säsongen svagt och sparkade till slut tränaren Mauricio Pochettino. Efter att José Mourinho tog över rodret har klubben vunnit tre av fyra matcher i ligaspelet (senast 5-0 hemma mot Burnley) och ångar just nu på upp mot en fjärdeplats i tabellen. För tillfället ligger Spurs på en sjundeplats i tabellen med 23 inspelade poäng på 16 matcher. För att minska glappet upp till Chelsea på fjärdeplatsen (sex poäng i dagsläget) behövs fler segrar. Och i sexpoängsdrabbningen borta mot Wolverhampton skulle tre nya pinnar vara ett fint lyft för London-klubben.

Wolverhampton har gjort mål i 100 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet den här säsongen. Totalt sett har laget bara nollats i en enda match (0-0 mot Leicester i premiären). Samtidigt har klubben släppt in mål i 75 procent av ligamatcherna under hösten.
Tottenham har hittat nätet i 88 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Laget har släppt in mål i 100 procent av bortamatcherna och i 88 procent av alla matcher i ligaspelet totalt sett.
För Wolverhampton har båda lagen gjort mål i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet under hösten. För Tottenham ligger motsvarande snitt på bortaplan i Premier League hittills under säsongen på hela 88 procent.
Spelet går in i 7 av de 8 senaste ligamatcherna för Wolverhamptons del. Även för Tottenham har båda lagen hittat nätet i 7 av de 8 senaste matcherna i ligaspelet.

Wolverhampton tar inga fångar hemma på Molineux Stadium. Framför allt om motståndet tillhör toppen av tabellen. Laget har bara förlorat en enda match på hemmagräs hittills under hösten och nätat i varenda ligamatch så här långt utom i premiären mot Leicester. Nu ställs klubben mot ett Tottenham som inte riktigt fått skruv på defensiven den här säsongen. Gästerna har släppt in mål i alla ligamatcher förutom två och får svårt att stå emot ett Wolverhampton som lär nöta ner sina motståndare. Samtidigt har hemmalaget haft svårt att hålla tätt bakåt och Tottenham har i sin tur gjort mål i de åtta senaste matcherna i Premier League. Laget som går segrande ur den här matchen tar ett stort kliv mot en Europa-plats i tabellen. Räkna med mål åt båda hållen.


Publicerad: 12 december 2019 klockan 14:51

Speltipset
Tips
BLGM
Avspark
15 dec 15.00
Resultat
Vinst
Spelbolag
Bet365
Insats
1 000 kr

1.75

Odds

Dela vidare!

Kommentera nedan!