Sporting KC vs Minnesota United • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Sporting KC hade en strålande fjolårssäsong och slutade etta i Western Conference. Laget tog sig sedan till en konferenssemifinal där Portland Timbers visade sig vara för svåra. Men i år har det gått betydligt tyngre för klubben. Minnesota United landade på den nedre tabellhalvan i fjol. Men den här säsongen ser klubben ut att gå till slutspel efter en fantastiskt fin vår och sommar i Western Conference.

Hemmalag

Sporting KC dominerade Western Conference förra året och knep förstaplatsen utan några större bekymmer framför tvåan Seattle Sounders. Men den här säsongen ser inte ut att sluta lika bra för klubben som tappat farten senaste tiden. Med fyra förluster på de sex senaste i ligaspelet behövs ett trendbrott om laget ska kunna nå slutspelet ännu en gång. Just nu ligger Sporting KC på en tiondeplats i Western Conference med 31 poäng på 26 matcher. Men med tanke på att det bara är sex poäng upp till slutspelsstrecket finns det fortsatt hopp om att en formtopp kan leda till tabellklättring.

Bortalag

Minnesota United har onekligen hittat formen på sistone. Bara en förlust på de tio senaste har satt laget i en fin position inför slutspurten av grundserien i den amerikanska högstaligan. För tillfället ligger Minnesota United (som slutade på en blygsam tiondeplats) på en andraplats i tabellen med hela 42 inspelade poäng på 26 matcher. Upp till serieledande Los Angeles är det i dagsläget sexton poäng. Så i första hand får klubben ställa in siktet på att försvara slutspelsplatsen (fem poäng ner till strecket) och se till att det blir en placering bland de sju främsta.

Statistik

Båda lagen har nätat i fyra av de fem senaste matcherna mellan Sporting KC och Minnesota United. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade hela 4-1 till ett då hemmaspelande Minnesota United.

Sporting KC har hittat nätet i 77 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Minnesota United snittar hela 3.92 mål totalt per match i ligan hittills.

Sporting KC har hållit nollan i endast 15 procent av ligamatcherna på hemmagräs.

Minnesota United har släppt in minst 1 mål i de 10 senaste bortamatcherna i ligan.

Speltips

För Sporting KC har båda lagen gjort mål i 62 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Dessutom har mållinan passerats i totalt 62 procent av hemmamatcherna hittills. För Minnesota Uniteds del har båda lagen nätat i 67 procent av lagets bortamatcher i ligan. Mållinan har passerats i 75 procent av bortamatcherna. Två lag som krigar i varsin del av tabellen gör upp i vad som förmodligen blir en öppen och böljande historia. Sporting KC vill ta sista chansen att närma sig en slutspelsplats. Minnesota United vill krympa avståndet till serieledarna och hålla undan gentemot mot lagen som jagar underifrån. Därför spelas att det blir minst tre mål och att båda lagen nätar i matchen på Children’s Mercy Park.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser