St Patricks vs Dundalk • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Dundalk är ute efter att revanschera sig efter att ha missat ligatiteln i fjol. Och klubben är på god väg att köra över allt motstånd i den irländska högstadivisionen. Efter en viktig seger (som säkrades först på övertid) mot Derry City i den senaste ligaomgången är moralen på topp i ett rysligt formstarkt bortalag. St Patricks har inte alls rosat marknaden på sistone och närmar sig oroväckande kvalstrecket efter att inte ha vunnit en enda ligamatch sedan mitten av maj (5-2 mot Derry City).

Hemmalag

St Patricks höll sig undan kvalstrecket i fjolårets säsong i Airtricity League. Men i år ser det ut att gå tyngre för klubben som just nu ligger på en blygsam sjätteplats med 30 inspelade poäng på 24 matcher. Formen är rent ut sagt katastrofal med sex raka torskar i ligan och plötsligt handlar säsongen till stor del om att undvika en inblandning i bottenstriden och i stället säkra kontraktet för fortsatt spel i högstadivisionen. Poängbehovet är gigantiskt, men ett mirakel behövs om ett trendbrott ska ske. Men det mesta (om inte allt) pekar på fortsatt kräftgång för laget från Dublin. Inför mötet med serieledarna saknas skadade Chris Fagan och Graham Kelly.

Bortalag

Dundalk föll på målsnåret i fjol och slutade till slut på en andraplats bakom suveränerna Cork City. Men i år går det bättre för laget som efter vinsten mot toppkonkurrenten senast har tagit kommandot i tabellen. Just nu ligger klubben på en förstaplats med 58 poäng på 24 matcher. Sviten med hela nio ligamatcher (!) i rad utan förlust sprider sannerligen skräck bland övriga lag. Dessutom har Dundalk hittat rätt i offensiven och totalt gjort smått ofattbara tjugo mål på de fem senaste matcherna. Inför drabbningen med St Patricks får bortalaget klara sig utan skadade mittfältsduon Stephen O’Donnell och John Mountney i en annars fulltalig trupp.

Statistik

Dundalk har inte förlorat mot St Patricks i någon av de fem senaste matcherna och har två raka segrar. Senaste mötet lagen emellan i slutet av april slutade med förkrossande 5-0 till Dundalk.

St Patricks har förlorat sina 6 senaste matcher i ligaspelet.

Dundalk snittar 2.06 mål framåt per match på bortaplan.

St Patricks har släppt in mål i sina 7 senaste matcher.

Dundalk har vunnit sina 9 senaste matcher i ligaspelet.

Speltips

Dundalk är vassast på precis allt just nu i Airtricity League. Laget har bäst form, bäst offensiv, bäst defensiv och är till råga på allt även det starkaste bortalaget. Ett St Patricks som befinner sig helt under isen står inför en till synes omöjlig uppgift när mittenlaget ska försöka att rubba serieledarna. Dundalk kommer att köra över hemmalaget totalt och koppla ett ännu starkare grepp om ligatiteln. Och med tanke på att båda lagen radat upp målrika matcher på sistone finns all anledning att kräma ur ett högre odds genom att baka ihop två variabler till en enda singel. Därför spelas att Dundalk vinner och att det blir över 2.5 mål i matchen på Richmond Park.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser