Strasbourg vs Marseille • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Strasbourg säkrade kontraktet med endast tre poängs marginal i fjol. Men i år har det gått betydligt bättre för klubben som ser ut att landa i mittenskiktet av tabellen. Marseille har blandat och gett under säsongen och jagar fortfarande en Europa-plats. Med fyra omgångar kvar har klubben fem poäng upp till fjärdeplacerade Saint-Étienne.

Hemmalag

Strasborug gick igenom en tuff säsong i fjol och klarade till slut nytt kontrakt med liten marginal (tre poäng ner till strecket). I år har det gått bättre för laget som trots en rejäl formsvacka mot slutet av säsongen (bara en seger på de tolv senaste i ligaspelet) har säkrat kontraktet inför nästa säsong. För tillfället ligger Strasbourg på en stabil tiondeplats i tabellen med 45 poäng på 34 matcher. I matchtruppen saknas hela sex spelare. Dimitri Liénard, Sanjin Prcić, Mohamed Simakan, Kévin Lucien Zohi, Idriss Saadi och Jeremy Grimm missar alla mötet med Marseille på grund av skador.

Bortalag

Marseille knep fjärdeplatsen förra upplagan av Ligue 1 och tog sig därmed ut i Europa. Men den här säsongen har inte gått lika mycket på räls för klubben som nu får kriga ända in i kaklet för att kunna springa förbi och ikapp fjärdeplacerade Saint-Étienne. Just nu ligger Marseille på en sjätteplats med 54 inspelade poäng på 34 matcher. Med fyra omgångar kvar och fem poäng upp till nämnda Saint-Étienne behöver nu gästerna (framför allt med tanke på förlusten senast) hitta en seger för att behålla tron och hoppet om en ny plats bland de fyra främsta i den franska högstadivisionen. Inför mötet med Strasbourg saknas endast skadade Florian Thauvin i en annars fulltalig trupp.

Statistik

Fem av de sju senaste matcherna mellan Strasbourg och Marseille har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senaste ligamötet slutade 3-2 till ett för dagen hemmaspelande Marseille.

Strasbourg har gjort mål i 94 procent av lagets hemmamatcher i ligan hittills.

Marseille har släppt in minst 1 mål i de 6 senaste ligamatcherna på bortaplan.

Strasbourg har hållit nollan i endast 24 procent av hemmamatcherna i ligaspelet.

Marseille har gjort mål i 82 procent av lagets bortamatcher i ligan så här långt.

Speltips

För Strasbourgs del har spelet gått in i 71 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Även för Marseille är motsvarande siffra på bortaplan i ligan 71 procent. Strasbourg har hittat nätet i de tio senaste matcherna på hemmagräs och bara hållit nollan i en av de fem senaste hemmamatcherna. Marseille har gjort mål i hela nitton (!) av de tjugo senaste matcherna i ligaspelet och har allting att spela för nu när laget behöver ta revansch efter förlusten mot Nantes (1-2) senast och närma sig en Europa-plats i tabellen med bara fyra omgångar kvar. Två lag som onekligen brukar bjuda upp till dans möts i vad som förväntas bli en underhållande och fartfylld tillställning. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Stade de la Meinau.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser