Strømsgodset vs Molde • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Strømsgodset säkrade nytt kontrakt i norska Eliteserien med liten marginal förra året. Klubben landade precis ovanför strecket på en svajig trettondeplats med bara två poäng ner till Stabæk och kvalplatsen. Molde slutade två i fjol och är nu ute efter titeln i den norska högstadivisionen. Efter en fin start på säsongen ser det mer än lovande ut.

Hemmalag

Strømsgodset föll tillbaka rejält i fjol efter den förrförra säsongen då laget slutade på en fjärdeplats i tabellen. Förra året blev det nämligen ett krigande ända fram till målsnöret. Men till sist säkrades fortsatt spel i norska högstaligan med två poängs marginal. Även den här säsongen ser ut att bli tuff för Strømsgodset som ligger näst sist i tabellen på en femtondeplats med endast 9 poäng på 11 matcher. Upp till säker mark i dagsläget är det bara en poäng. Så visst finns det hopp om att kunna studsa tillbaka i ligaspelet med en seger hemma mot ett serieledande Molde. Men då krävs en betydlig vassare insats än i de senaste två förlustmatcherna i ligan.

Bortalag

Molde var ännu en gång länge med i titelstriden i fjolårets upplaga av Eliteserien. Men Rosenborg spurtade ifrån och tog hem titeln med fem poängs marginal. Men den här säsongen är laget inställda på revansch. Och efter en fin start med bara tre förluster totalt finns det stora förhoppningar på att det här är året som mästerskapet kan spelas hem. Just nu ligger Molde på en förstaplats med 25 inspelade poäng på 12 matcher. Men med endast tre poäng till jagande Odd (som dessutom har två matcher färre spelade) finns ingen anledning att lägga foten på bromspedalen. En seger borta mot Strømsgodset krävs för att bevaka positionen i toppen av tabellen.

Statistik

För Strømsgodset går spelet in i fyra av de fem senaste matcherna på hemmaplan i ligan. För Molde går spelet in i fyra av de sex senaste matcherna på bortaplan i ligaspelet.

Strømsgodset snittar hela 3.80 mål per hemmamatch i ligaspelet hittills.

Molde har gjort minst 1 mål i de 12 senaste matcherna i ligan.

Strømsgodset har hittat nätet i 80 procent av ligamatcherna på hemmaplan.

Molde har hållit nollan i endast 17 procent av lagets bortamatcher.

Speltips

Båda lagen har gjort mål i hela 80 procent av Strømsgodsets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Dessutom har spelad mållina passerats i 80 procent av matcherna. För Moldes del har båda lagen hittat nätet i 83 procent av lagets bortamatcher i ligan. Mållinan passeras i 67 procent av matcherna. Ett hemmalag som är i desperat behov av en trepoängare måste kliva framåt för att kunna rubba serieledarna. Molde vill å andra sidan se till att hämta hem en ny seger för att hålla ställningarna i tabelltoppen och dryga ut luckan på tre poäng ner till ligatvåan Odd. Med tanke på att gästerna har två färre matcher spelade än sina konkurrenter finns inte utrymme för tappade poäng mot nästjumbon Strømsgodset. Allting talar för en böljande historia mellan två lag som inte nöjer sig med ett kryss. Därför spelas att båda lagen gör mål och att det blir totalt över tre mål i matchen på Marienlyst Stadion.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser