Stuttgart vs Wehen • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Stuttgart trillade ur Bundesliga förra säsongen efter att ha åkt på stryk mot Union Berlin i kvalspelet. Nu vill laget studsa tillbaka till högstadivisionen. Wehen förlorade sex av de sju första matcherna i den tyska andraligan. Men efter den viktiga segern mot Osnabrück (2-0) senast finns hopp om att ljusare tider väntar laget.

Hemmalag

Stuttgart rasade ur den tyska högstadivisionen i våras. Det efter en strulig säsong där laget till slut fick se sig besegrade av Union Berlin (2-2 och 0-0) genom bortamålsregeln. Nu är det ett revanschsuget lag som exploderat ur startblocken för att slå sig tillbaka in i högstaligan. Efter en fin start på säsongen (sex segrar på de åtta inledande ligamatcherna) ligger Stuttgart just nu på en förstaplats i tabellen med 20 poäng på 8 matcher. Redan nu finns en liten lucka ned till jagande tvåan Hamburg och trean Arminia Bielefeld. En ny seger hemma mot jumbon Wehen skulle ge Stuttgart ytterligare energi i vad som blir en kritisk säsong.

Bortalag

Wehen har haft det tufft inledningsvis som nykomlingar i 2. Bundesliga. Laget förlorade sex av de sju första matcherna i ligaspelet och har bara tagit en enda seger totalt. Föga överraskande ligger klubben därmed på en artondeplats (sist) i tabellen med bara 4 inspelade poäng på 8 matcher. Med fyra poäng upp till säker mark behöver nu Wehen ta vid där förra omgången (segern mot Osnabrück) slutade. Men för att besegra ett formstarkt Stuttgart krävs betydligt mer än vad nykomlingarna hittills visat upp.

Statistik

Stuttgart har snittat 2.00 mål framåt sett till hemmamatcherna i ligaspelet så här långt in på hösten. Även Wehen snittar trots dålig form 2.00 mål framåt per bortamatch i ligan hittills.

Stuttgart har hållit nollan i endast 25 procent av hemmamatcherna.

Wehen har släppt in minst 2 mål i de 3 senaste bortamatcherna.

Stuttgart har gjort minst 2 mål framåt i de 4 senaste hemmamatcherna.

Wehen snittar hela 4.67 mål totalt per bortamatch i ligan hittills.

Speltips

För Stuttgarts del har spelet gått in i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Wehen på bortaplan i ligan är hela 100 procent. Stuttgart har siktet inställt på att ta sig tillbaka till Bundesliga. Och efter den ruggigt fina starten (och seger i alla hemmamatcher hittills) finns definitivt hopp om att sejouren i andraligan ska bli kortvarig. Wehen är förvisso jumbo i tabellen. Men laget har lyckats göra mål i 75 procent av alla ligamatcher så här långt och har nu fått en välbehövlig dos med självförtroende efter segern senast. Räkna med fartfyllt och offensivt spel när toppen möter botten i vad som förväntas bli en underhållande och målglad historia. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Mercedes-Benz Arena.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser