Sunderland vs Coventry City • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Sunderland trillade ur engelska Chamnpionship i fjol efter en svag säsong. Men laget ser ut att studsa tillbaka direkt till den engelska andradivisionen efter en imponerande säsong i League One. Coventry City tog klivet upp ur League Two inför säsongen och har nu möjlighet att återigen klättra i det engelska seriesystemet. Men då behövs segrar.

Hemmalag

Sunderland tillhörde Premier League för bara några säsonger sedan. Men de senaste åren har gått tungt för klubben som åkte ur Championship i fjol. Men den här säsongen finns ljus i tunneln och Sunderland ser ut att kunna lägga beslag på ena v de två direktplatserna för att ta sig tillbaka upp en division i seriesystemet. Sunderland ligger för tillfället på en andraplats i tabellen med 80 poäng på 40 matcher. Laget har en match färre spelad än serieledande Luton Town som i dagsläget ligger sju poäng före. Så förstaplatsen är därmed inom räckhåll i händelse av seger mot Coventry City. Samtidigt behövs förmodligen tre poäng efter krysset mot Bristol Rovers senast för att hålla undan för jagande Barnsley som endast ligger en poäng bakom i tabelltoppen.

Bortalag

Coventry City ser ut att gå mot en fin säsong som nykomlingar i League One. Den forna Premier League-klubben har förvisso befunnit sig i ett antal svackor under hösten. Men laget är definitivt med och utmanar om den sista kvalplatsen i toppen av tabellen. Coventry City ligger för närvarande på en niondeplats med 58 inspelade poäng på 41 matcher. Upp till sjätteplatsen är det just nu åtta poäng. Gästerna behöver därav förmodligen gå rent resten av säsongen för att kunna klättra både ikapp och förbi konkurrenterna i toppen av tabellen. Men med två segrar på de fyra senaste matcherna på bortaplan finns hopp om ett mirakel för tränaren Mark Robins och hans mannar.

Statistik

För Sunderland ligger det totala målsnittet på 2.90 mål per match på hemmaplan i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Coventry City på bortagräs är 2.50 mål per match.

Sunderland har gjort mål i 100 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills.

Coventry City har endast hållit nollan i 20 procent av lagets ligamatcher på bortagräs.

Sunderland har gjort minst 1 mål i de 20 senaste hemmamatcherna i ligaspelet.

Coventry City har hittat nätet i 75 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Speltips

För Sunderland har spelet gått in i hela 75 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Coventry Citys del har båda lagen gjort mål i 60 procent av klubbens bortamatcher i ligan hittills. Sunderland har inte förlorat på tjugo (!) raka hemmamatcher i ligaspelet och har serieledande Luton Town inom räckhåll när fem omgångar återstår av ligasäsongen. The Black Cats har dessutom gjort mål i de tjugo senaste matcherna. Men samtidigt har laget bara hållit nollan i 25 procent av hemmamatcherna i ligan hittills den här säsongen. Coventry City behöver en seger för att kunna utmana om en kvalplats och spel om avancemang. Två lag som kommer att satsa framåt för att norpa tre oerhört viktiga poäng gör upp i vad som väntas bli en fartfylld tillställning. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Stadium of Light.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser