Swansea City vs Derby County • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Swansea City har onekligen hittat formen mot slutet av säsongen och är det fjärde bästa laget i serien sett till de åtta senaste matcherna. Men trots det är luckan upp till toppen för stor för laget som nu får rikta in sig på ytterligare en säsong i andraligan. Derby County har genom två raka segrar lagt beslag på den sista kvalplatsen för spel om avancemang till Premier League inför nästa säsong.

Hemmalag

Swansea City har blandat och gett i Championship efter att ha flyttats ned ur Premier League inför säsongen. Laget har gått igenom några tuffa perioder (bland annat sex förluster på åtta matcher i februari och mars) som tillintetgjort alla möjligheter att kunna studsa tillbaka till högstadivisionen. Men efter några starka veckor i ryggen med fem segrar på de sju senaste har Swansea City åtminstone närmat sig tabelltoppen. Just nu ligger klubben på en elfteplats med 63 poäng på 44 matcher. Inför matchen mot Derby County saknas skadade Luciano Narsingh och Erwin Mulder i en annars fulltalig trupp.

Bortalag

Derby County har siktet inställt på att ta sig upp till Premier League. Efter en stark slutspurt med tre segrar på de fyra senaste har laget i dagsläget lagt vantarna på den sista kvalplatsen för spel om avancemang. Derby County ligger därmed på en sjätteplats med 70 inspelade poäng på 44 matcher. Men med tanke på att Middlesborugh flåsar i nacken (samma poäng) är tre poäng ett måste om den sista ligaomgången inte ska bli till en onödig nagelbitare. Tränaren Frank Lampard brottas med en del skadeproblem inför mötet med Swansea City. Ikechi Anya, Curtis Davies, Craig Forsyth, Craig Bryson, Fikayo Tomori och Ashley Cole missar alla matchen. Dessutom är det osäkert huruvida Duane Holmes kan medverka.

Statistik

Swansea City har snittat totalt 3.09 mål per match på hemmaplan i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Derby County är motsvarande snitt på bortaplan i ligan totalt 2.77 mål per match.

Swansea City har gjort minst 2 mål i de 6 senaste hemmamatcherna i ligaspelet.

Derby County har gjort minst 2 mål i de 4 senaste ligamatcherna på bortaplan.

Swansea City har hållit nollan i endast 36 procent av lagets hemmamatcher.

Derby County har släppt in mål i 86 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Speltips

Swansea City har hittat formen och vill avsluta på allra bästa sätt inför hemmapubliken med en ny seger i säsongens sista match på hemmagräs. Derby County har allting att spela för när endast två omgångar återstår. Med tanke på att konkurrenten Middlesbrough (en placering bakom) ligger på samma poäng måste Frank Lampards mannar hitta poäng för att ta kommandot kring den sista kvalplatsen. Hemmalaget har hittat nätet i tio raka hemmamatcher och gjort minst två mål framåt i de sex senaste matcherna på hemmagräs. Derby County har vunnit tre av de fyra senaste och gjort minst två mål i de fyra senaste ligamatcherna. Allting talar för en fartfylld och öppen tillställning mellan ett hemmalag som kan spela avslappnat och ett bortalag som behöver tre poäng. Full fart framåt blir melodin. Därför spelas att båda lagen gör mål och att det blir över totalt tre mål gjorda i matchen på Liberty Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
Bundesliga
15 jan20.30
BundesligaUnion Berlin vs Leverkusen
2.02Ö 2.5
2. Bundesliga
11 jan20.30
2. BundesligaBraunschweig vs Fortuna Düsseldorf
1.95Ö 2.5
Serie A
6 jan20.45
Serie AMilan vs Juventus
1.90Milan flest kort (AH 0.0)
Serie A
6 jan15.00
Serie AAtalanta vs Parma
1.95Ö 0.5 kort för Atalanta + Ö 1.5 kort för Parma + Ö 3.5 kort totalt
Ligue 2
5 jan20.00
Ligue 2Toulouse vs Paris FC
1.95Ö 2.5
Premier League
4 jan21.00
Premier LeagueSouthampton vs Liverpool
1.70Southampton flest kort (AH 0.0)
Serie A
3 jan15.00
Serie ASpezia vs Hellas Verona
1.70Ö 1.5 kort för vardera lag
Serie A
3 jan15.00
Serie AGenoa vs Lazio
2.10Ö 2.5 + BLGM
  Statistik

  2021

  Spel 10 st
  Vinst 0 %
  ROI 0 %
  Kassa - 7 000 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser