Sylvia vs Umeå • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Sylvia är nykomlingen som blandat och gett så här långt in på säsongen. Men laget har nu chansen att närma sig en uppflyttningsplats i händelse av en ny seger. Umeå jagar avancemang till Superettan och har inlett säsongen i Division 1 starkt. Laget har vunnit sex av de sju senaste matcherna och kan nu ta över förstaplatsen i tabellen.

Hemmalag

Sylvia tog sig till Division 1 efter att ha vunnit sin serie förra året. Och visst har klubben fått med sig lite medvind in i den nya säsongen. Efter en småskral inledning (två raka förluster) på säsongen har nu klubben från Norrköping fått i gång maskineriet. Med tre segrar på de fem senaste ligger Sylvia trea i formtabellen. Med en stabil åttondeplacering och totalt 16 poäng på 11 matcher finns hopp om en framgångsrikt säsong. Upp till tredjeplatsen är det i dagsläget endast tre poäng. En seger hemma mot ligatvåan Umeå skulle onekligen ge Sylvia en rejäl knuff framåt och öka sjölvförtroendet inför den resterande delen av säsongen.

Bortalag

Umeå var aldrig riktigt nära att kunna utmana om avancemang i fjolårets upplaga av Division 1. Till slut landade klubben på en femteplats med tio poäng upp till den åtråvärda kvalplatsen. Men den här säsongen ser laget ut att ha växlat upp några nivåer. Efter en stark inledning är nu Umeå inne i ett fint flyt med sex segrar (senast 1-0 hemma mot Gefle) på de sju senaste matcherna. För tillfället ligger laget på en andraplats med hela 24 inspelade poäng på 11 matcher. En ny trepoängare borta mot Sylvia kan innebära att klubben övertar serieledningen från Akropolis. En rejäl morot.

Statistik

Sju av de nio senaste matcherna mellan Sylvia och Umeå har slutat med att båda lagen gjort mål. Det allra senaste mötet lagen emellan för några år sedan slutade dock 4-0 till ett för dagen bortaspelande Sylvia.

Sylvia snittar hela 4.33 mål totalt per hemmamatch i ligaspelet.

Umeå har gjort mål i 80 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Sylvia har hållit nollan i endast 17 procent av ligamatcherna på hemmagräs.

Umeå har gjort minst 1 mål framåt i de 8 senaste matcherna i ligaspelet.

Speltips

För Sylvia har båda lagen gjort mål i 67 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Umeå på bortaplan är 60 procent. Hemmalaget har fått upp farten mot slutet och är det tredje formstarkaste laget i serien. Sylvia har i snitt gjort hela 2.50 mål framåt per match på hemmaplan i ligan och samtidigt släppt in mål i 83 procent av hemmamatcherna. Umeå jagar serieledningen och är i kanonslag med sex segrar på de sju senaste. Gästerna har bara misslyckats med att göra mål i 20 procent av bortamatcherna i ligan och har släppt in mål i 80 procent av matcherna på bortagräs. Två lag som brukar bjuda upp till dans möts i vad som lär bli en svängig och intensiv uppgörelse där tre oerhört viktiga poäng i toppstriden står på spel. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Östgötaporten.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser