Tianjin Quanjian vs Wuhan Zall • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Tianjin Quanjian landade i mitten av tabellen förra året. Men den här säsongen ser ut att sluta i nederlag när laget nu befinner sig unde nedflyttningsstrecket i tabellen. Wuhan Zall har imponerat som nykomlingar i den kinesiska högstaligan och ser ut att kunna utmana om en plats bland de fyra främsta efter en fin formtopp på sistone.

Hemmalag

Tianjin Quanjian har haft en tung säsong i den kinesiska högstadivisionen. Klubben har bara tagit två segrar totalt och har nu fem raka matcher utan en trepoängare. För tillfället ligger laget på en femtondeplats (precis under nedflyttningsstrecket) med endast 18 poäng på 25 matcher. Med fem omgångar kvar av ligaspelet behöver nu Tianjin Quanjian höja sig ett par nivåer för att kunna jogga ikapp och förbi Shenzhen som ligger en poäng före i tabellen. Men då krävs allra först en seger hemma mot ett formstarkt Wuhan Zall.

Bortalag

Wuhan Zall har definitivt satt färg på CFA Super League den här säsongen. Nykomlingen är dessutom inne i en fin formkurva för tillfället med tre raka segrar i ligaspelet. Just nu ligger Wuhan Zall på en sjätteplats i tabellen med 37 inspelade poäng på 25 matcher. Med fyra poäng upp till fjärdeplacerade Shandong Luneng och fem omgångar kvar finns fortfarande alla möjligheter att jobba bort avståndet och knipa en beundransvärd plats bland de fyra främsta.

Statistik

Tianjin Quanjian snittar totalt 3.08 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Wuhan Zall på bortaplan ligger på 2.83 mål per match.

Tianjin Quanjian har hittat nätet i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Wuhan Zall har gjort minst 1 mål i de 6 senaste matcherna i ligaspelet.

Tianjin Quanjian har släppt in minst 2 mål i de 3 senaste hemmamatcherna.

Wuhan Zall har hållit nollan i endast 33 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Speltips

För Tianjin Quanjian har spelad lina passerats i 67 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvaranade siffra för Wuhan Zall på bortaplan i ligaspelet ligger även den på 67 procent. Hemmalaget behöver få med sig poäng här (allra helst seger) för att kunna klättra i tabellen och ta sig över strecket. Samtidigt har ett Wuhan Zall fulladdat med självförtroende chansen att ta en plats bland de fyra främsta när endast fem ligaomgångar återstår av säsongen. Räkna med böljande och öppet spel där gästerna inte kommer att vara sena med att utnyttja de luckor som skapas bakom ett framrusande Tianjin Quanjian i poängbehov. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt i matchen på Tianjin Olympic Center Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser