Tianjin Tianhai vs Shanghai Shenhua • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Tianjin Tianhai landade i mittenskiktet av tabellen förra året. Men den här upplagan av den kinesiska högstadivisionen ser ut att bli en betydligt mer kärv historia för klubben som just nu krigar för att hålla undan i botten av tabellen. Även Shanghai Shenhua slutade i mitten av tabellen förra året. Och trots att det länge sett skakigt ut den här säsongen har laget plötsligt hittat en välkommen formtopp inför slutspurten.

Hemmalag

Tianjin Tianhai har haft det tufft den här säsongen. Laget har bara vunnit två matcher totalt (!) och får tacka en drös med kryss för att poängen ändå trillat in. För tillfället ligger Tianjin Tianhai på en fjortondeplats i tabellen med 17 poäng på 22 matcher. Med ett Shenzhen som jagar underifrån (två poängs skillnad) måste nu hemmalaget vända på trenden och knipa några segrar för att hålla undan i botten av tabellen och säkra nytt kontrakt i högstaligan. Men ingenting pekar på att ett trendbrott är i sikte.

Bortalag

Shanghai Shenhua har sprattlat till den senaste tiden och är nu uppe i fyra raka matcher utan förlust. Det efter att genomlidit en tuff säsong med bara en enda seger i ligaspelet mellan mitten av april och mitten av juli. Just nu ligger Shanghai Shenhua på en tolfteplats i tabellen med 22 inspelade poäng på 21 matcher. För att den avslutande tredjedelen av ligan ska bli en behaglig resa måste laget fortsätta att håva in poäng för att utöka glappet ned till strecket. Men de senaste veckornas fina resultat har definitivt gett Shanghai Shenhua hopp om fortsättningen.

Statistik

I tre av de fyra senaste mellan Tianjin Tianhai och Shanghai Shenhua har det blivit minst tre mål gjorda totalt. Samtidigt har båda lagen nätat i fyra av de fem senaste mötena. Allra senast slutade det hela 3-2 till ett då bortaspelande Tianjin Tianhai.

Tianjin Tianhai snittar totalt 3.00 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt.

Shanghai Shenhua har gjort minst 2 mål framåt i de 4 senaste ligamatcherna.

Tianjin Tianhai har hittat nätet i de 7 senaste matcherna i ligaspelet.

Shanghai Shenhua har släppt in minst 1 mål i de 7 senaste ligamatcherna.

Speltips

För Tianjin Tianhai har båda lagen gjort mål i 70 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Shanghai Shenhua på bortaplan i ligan ligger på hela 82 procent. Spelad lina har passerats i 60 procents av hemmalagets hemmamatcher och i 64 procent av gästernas bortamatcher. Både Tianjin Tianhai och Shanghai Shenhua behöver poäng för att ta fart uppåt i tabellen och lämna bottenstriden. Räkna med två lag som kommer att gå för tre poäng. Ett formsvagt hemmalag måste nu börja prestera för att inte halka under strecket. Samtidigt vill gästerna bygga på den uppåtgående formkurvan. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda och att båda lagen nätar i matchen på Tianjin Olympic Center Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser