Toronto vs Sporting KC • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Toronto vill ta revansch på fjolårssäsongen då laget missade en plats i slutspelet. Men nu behövs poäng för att undvika ett potentiellt tabellras. Sporting KC tog sig ända fram till en konferensfinal i fjol. Men den här säsongen har börjat tufft för klubben som sladdar i tabellen och har ett glapp upp till slutspelsplatserna.

Hemmalag

Toronto slutade på en blygsam niondeplats i Eastern Conference förra året. Därmed missade kanadickerna slutspelet. Den här säsongen är laget ute efter revansch. Visserligen ligger Toronto på en slutspelsplats genom sjundeplacering och 18 poäng på 14 matcher. Men efter den strålande inledningen av säsongen med tre raka segrar har laget nu tappat rejält med styrfart på sistone. Med sex raka matcher utan seger (senast 1-1 borta mot Vancouver Whitecaps) behövs nu en seger för att hitta tillbaka till självförtroendet och försvara den åtråvärda slutspelsplatsen.

Bortalag

Sporting KC tog sig långt i fjolårets upplaga av MLS. Klubben krigade sig ända fram till en konferensfinal (förlust mot Portland Timbers med totalt 2-3) och tog med sig fin medvind in i det nya året. Men hittills har det gått trögt för laget som ligger på en svag tiondeplats i Western Conference med endast 18 inspelade poäng på 16 matcher. Med bara tre segrar totalt i ligaspelet hittills (och endast en seger på de tio senaste) befinner sig ett ruggigt formsvagt Sporting KC nu helt under isen. En rejäl uppryckning krävs om det ska bli tal om slutspel för klubben även den här säsongen.

Statistik

Nio av de elva senaste matcherna mellan Toronto och Sporting KC har passerat spelad lina och slutat med att båda lagen gjort mål. Senaste mötet lagen emellan slutade 2-2.

Toronto snittar totalt 3.63 mål per hemmamatch i ligan så här långt.

Sporting KC har släppt in minst 1 mål i de 12 senaste matcherna i ligaspelet.

Toronto har hållit nollan i endast 25 procent av hemmamatcherna i ligan.

Sporting KC har gjort mål i 83 procent av lagets ligamatcher på bortagräs.

Speltips

För Toronto har båda lagen gjort mål i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Dessutom passeras spelad mållina i hela 88 procent av matcherna på hemmagräs. För Sporting KC har båda lagen hittat nätet i 83 procent av ligamatcherna på bortaplan. Och även om det blivit minst tre mål i endast 33 procent av lagets bortamatcher talar det mesta för att vi får se ännu en rafflande duell mellan två lag som historiskt sett trivs mot varandra. Spelet går nämligen in i hela nio av de elva senaste matcherna. Såväl Toronto som Sporting KC är i behov av segrar efter svajiga perioder i ligaspelet. Räkna med full fart och böljande spel. Därför spelas att båda lagen gör mål och att det totalt blir minst tre mål gjorda i matchen på BMO Field.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser