Tranmere Rovers vs Southend United • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Tranmere Rovers är nykomlingar i League One och slåss nu för att hålla sig kvar i den engelska tredjedivisionen efter en småsvajig start på säsongen. Men segern senast mot Coventry City har gett hopp om att en tabellklättring är möjlig. Southend United befinner sig helt under isen efter en usel start på säsongen. Av lagets tolv inledande matcher har hela tolv slutat med förlust.

Hemmalag

Tranmere Rovers har bara plockat tre segrar i ligaspelet så här långt in på hösten och ser ut att få det tufft som nykomlingar i League One. Men segern borta mot topplaget Coventry City senast (1-0) på bortaplan har skänkt (om än tillfällig) arbetsro. Just nu ligger Tranmere Rovers på en artondeplats i tabellen med 12 poäng på 12 matcher. En ny seger hemma mot ett uddlöst Southend United skulle se till att laget (mest troligen) tar ett rejält skutt uppåt i tabellen.

Bortalag

Southend United var nära att åka ur League One förra säsongen. Men till slut lyckades klubben säkra kontraktet tack vare bättre målskillnad än bottenkollegorna AFC Wimbledon och Plymouth Argyle. Även den här säsongen ser ut att bli en kärv historia för Southend United som förlorat tio av de tolv inledande matcherna i ligaspelet. Laget ligger på en tjugoandra plats (näst sist) i tabellen med endast 4 inspelade poäng på 12 matcher. Upp till nedflyttningsstrecket är det redan sju poäng. Trendbrott krävs om nedflyttning ska kunna undvikas.

Statistik

Tranmere Rovers snittar 3.67 mål totalt per hemmamatch i ligaspelet så här långt. För Southend United ligger motsvarande siffra på bortaplan på hela 4.00 mål per match.

Tranmere Rovers har släppt in minst 1 mål i de 4 senaste matcherna på hemmaplan.

Southend United har släppt in mål i hela 92 procent av ligamatcherna hittills.

Tranmere Rovers har hittat nätet i 83 procent av hemmamatcherna i ligaspelet.

För Southend United går spelad lina in i 5 av de 7 senaste bortamatcherna.

Speltips

För Tranmere Rovers har spelad mållina passerats i hela 83 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills den här säsongen. Motsvarande siffra för Southend United på bortaplan ligger på 67 procent. Två lag som vill kriga sig upp från bottenskiktet av tabellen gör upp om viktiga poäng i den engelska tredjeligan. Framför allt behöver Southend United (som ligger näst sist i tabellen) kliva framåt för att kunna roffa åt sig segern och därmed närma sig säker mark. Tranmere Rovers har hittat nätet i 83 procent av hemmamatcherna i ligaspelet. Southend United (som har hållit nollan i endast 8 procent av ligamatcherna hittills) har samtidigt hittat nätet i 67 procent av bortamatcherna. Räkna med en frejdig uppgörelse mellan två lag som inte har råd att tappa poäng. Därför spelas att det blir minst tre mål totalt i matchen på Prenton Park.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser