Trelleborg vs Mjällby • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Trelleborg åkte ur Allsvenskan förra året och har haft en jobbig säsong i Superettan. Med sex omgångar kvar riskerar klubben fortfarande kvalspel eller i värsta fall ny degradering. Mjällby har sett starka ut under säsongen och är med och utmanar om avancemang. Men efter två raka förluster i ligaspelet behövs nu en seger.

Hemmalag

Trelleborg rasade ur Allsvenskan förra hösten och laddade om revolvern för att kunna göra sejouren i Superettan så kort som möjligt. Men i stället har säsongen utvecklat sig till en riktigt jobbig historia för skåningarna som bara vann en av de åtta första matcherna i ligaspelet. För tillfället sladdar klubben in på en blygsam elfteplats i tabellen med endast 30 poäng på 24 matcher. Efter två raka segrar (2-1 mot Västerås SK och 1-0 mot Örgryte) såg Trelleborg ut att vara på gång. Men förlusten borta mot Halmstad senast (0-3) har återigen ingjutit obehag i truppen. Med bara sju poäng ner till kvalstrecket finns inga möjligheter att slappna av ännu.

Bortalag

Mjällby är nykomlingarna som onekligen satt fart på Superettan. Laget inledde säsongen urstarkt och vann hela åtta av de elva första matcherna i ligaspelet. Och allting har sett lovande ut fram till för några veckor sedan. Två raka förluster i ligaspelet (1-2 mot Degerfors och 0-2 mot Brommapojkarna) har sett till att Mjällby halkat efter något i toppstriden. Just nu ligger laget på en tredjeplats i tabellen med 45 inspelade poäng på 24 matcher. Men med endast två poäng upp till förstaplacerade Jönköpings Södra (som dessutom har en match mer spelad) finns alla möjligheter att både jobba sig ikapp och förbi innan säsongen är över.

Statistik

I fyra av de sex senaste matcherna mellan Trelleborg och Mjällby har båda lagen gjort mål. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett hemmaspelande Mjällby.

Trelleborg har släppt in mål i 75 procent av hemmamatcherna i ligan.

Mjällby har hittat nätet i 91 procent av bortamatcherna i ligan.

Trelleborg har gjort mål i 75 procent av ligamatcherna på hemmagräs.

För Mjällby går spelet in i 7 av de 8 senaste ligamatcherna.

Speltips

För Trelleborg har spelet gått in i 58 procent av lagets hemmamatcher så här långt in på säsongen. För Mjällby ligger motsvarande siffra på bortaplan på hela 82 procent. Såväl hemma- som bortalaget behöver tre poäng för att förbättra positionen i tabellen. Trelleborg tar ett rejält språng mot säkrat kontrakt i händelse av tre poäng. Samtidigt skulle Mjällby ta ett fint kliv mot avancemang vid seger. Två lag som har bjudit på svängdörrar under säsongen möts i vad som förväntas bli en fartfylld och sevärd tillställning. Trelleborg har bara hållit nollan i 25 procent av hemmamatcherna i ligan. För Mjällby går spelet in i 7 av de 8 senaste ligamatcherna. Lagen trivs även mot varandra sett till tidigare möten. I fyra av de sex senaste matcherna lagen emellan har båda lagen hittat nätet. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Vångavallen.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser