Triglav vs ND Gorica • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Triglav var nära att åka ur den slovenska högstadivisionen i fjol. Men till slut klarade sig klubben kvar efter att ha slagit Drava Ptuj (2-1 och 4-2) i kvalspelet. ND Gorica nosade på en Europa League-plats förra säsongen. Men i år befinner sig laget farligt nära strecket i botten av tabellen när endast ett fåtal omgångar nu kvarstår.

Hemmalag

Triglav höll sig kvar i Prva Liga genom kvalspel i fjol. Även den här säsongen har gått trögt för klubben som ånyo krigar på i bottenskiktet av tabellen. Triglav har endast vunnit nio ligamatcher på hela säsongen och förlorat fem av de sju senaste. För tillfället ligger laget på en sjundeplats i tabellen med 31 poäng på 29 matcher. Men endast två poäng ner till jagande Rudar som befinner sig precis under kvalstrecket har Triglav ingen anledning att slå av på takten när ligaspelet nu går in i sitt slutskede för säsongen.

Bortalag

ND Gorica var tre poäng bort från ett Europa League-kvalspel förra säsongen. Och trots att revanschlustan har varit stor får klubben nu slita för att undvika nedflyttning i stället för att blicka ut mot kontinenten. Efter en svajig säsong sladdar ND Gorica i dagsläget in på en åttondeplats i tabellen med endast 29 inspelade poäng på 29 matcher. Segern hemma mot Celje senast har gett vind i seglen när laget nu kraftsamlar inför den viktiga slutspurten i ligaspelet. Endast målskillnad skiljer laget från jagande Rudar. En ny trepoängare skulle skänka arbetsro nu när bara sju ligaomgångar kvarstår.

Statistik

Fem av de sex senaste matcherna mellan Triglav och ND Gorica har slutat med att båda lagen gjort mål. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett för dagen bortaspelande Triglav.

Triglav har gjort mål i 86 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills.

ND Gorica har bara hållit nollan i 14 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Triglav snittar hela 4.07 mål totalt per hemmamatch i ligan så här långt.

ND Gorica har hittat nätet i 71 procent av bortamatcherna i ligaspelet.

Speltips

För Triglav går spelet in i 71 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för ND Gorica på bortaplan i ligan är 64 procent. Båda lagen krigar kring strecket i tabellen. Något som talar för en het och böljande uppgörelse där båda lagen kommer att gå för segern och i och med det ta ett steg närmare säkrat kontrakt. Triglav har gjort mål i 86 procent av lagets ligamatcher på hemmaplan och släppt in mål i de nio senaste. ND Gorica har hittat nätet i fem senaste bortamatcherna och kommer stärkta från en färsk storseger mot Celje (4-0) i den senaste omgången. Allting talar för en rafflande sexpoängsdrabbning med mål i överflöd. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Stanko Mlakar Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser