Tromsdalen vs Jerv • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Tromsdalen var snubblande nära att ta sig till kvalspel om avancemang i fjolårets upplaga av den norska andradivisionen. Men till slut föll laget på målsnåret. Nu är klubben i rejäla trubbel efter en katastrofal säsongsinledning. Jerv klarade kontraktet med endast två poängs marginal förra året. Även i år ser det ut att bli en strid kring strecket för klubben som inlett säsongen svajigt.

Hemmalag

Tromsdalen var bara några mål ifrån att knipa en sjätteplats (och därmed nå kvalspel om avancemang) förra säsongen. Men den här upplagan av OBOS-ligaen har börjat allt annat än lysande för klubben som befinner sig helt under isen efter en usel start. Med åtta förluster på nio matcher har Tromsdalen cementerats i botten av tabellen på en sextondeplats (sist) med endast 1 futtig poäng på 9 matcher. Sex raka förluster (senast 4-6 borta mot Raufoss) behövs ett rejält trendbrott om klubben ska ha chans på en placering ovanför strecken. Redan nu är det åtta poäng upp till säker mark. Poäng hemma mot Jerv är en nödvändighet om Tromsdalen ska få tillbaka självförtroendet.

Bortalag

Jerv tillhörde bottenskiktet av tabellen förra året. Och även den här säsongen ser ut att bli en kärv historia för laget som bara plockat två segrar totalt så här långt. Med tre raka matcher utan seger (senast 2-2 borta mot HamKam) har Jerv sladdat till i tabellen och ligger nu på en skakig tolfteplats med 11 inspelade poäng på 9 matcher. Men en seger borta mot Tromsdalen skulle innebära att laget tar ett rejält skutt uppåt i den för tillfället haltande tabellen och närmar sig en kvalplats för spel om avancemang.

Statistik

Tromsdalen snittar galna 5.25 mål totalt per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Jerv på bortaplan i ligan är totalt 3.20 mål per match.

Tromsdalen har släppt in mål i 100 procent av lagets matcher i ligaspelet hittills.

Jerv har hållit nollan i endast 20 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Tromsdalen passerar spelad mållina i 8 av de 9 senaste matcherna i ligaspelet.

Jerv har släppt in minst 2 mål i de 3 senaste ligamatcherna på bortagräs.

Speltips

För Tromsdalen har 75 procent av matcherna på hemmagräs i ligaspelet hittills passerat spelad mållina. För Jerv är motsvarande siffra på bortaplan i ligan 60 procent. Ett hemmalag i katastrofform behöver kliva framåt och hitta poäng för att kunna resa sig från jumboplatsen. Samtidigt vill gästerna ta chansen och skapa en lucka ned till strecket genom en seger. Med tanke på Tromsdalens bedrövliga defensiv och förhållandevis (med tanke på tabelläget) starka offensiv finns förutsättningar för ännu en galen historia i den norska andraligan. Hemmalaget snittar totalt hela 5.25 mål per hemmamatch i ligan hittills och spelad lina passeras i alla matcher utom en den här säsongen. Samtidigt har Jerv gjort minst två mål i de två senaste bortamatcherna. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt i matchen på TUIL Arena.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser