Tyskland vs Argentina • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Tyskland är ute på ett revanschtåg efter den minst sagt misslyckade VM-insatsen förra året då laget åkte ut i gruppspelet. Nu leder laget gruppen i kvalet till nästa års fotbolls-EM. Argentina tog hem bronset i sommarens Copa América.

Hemmalag

Tyskland imponerade verkligen inte under fotbolls-VM för ett år sedan. Laget fick se sig utslaget av Sverige och Mexico i gruppspelet och fick snopet vända hemåt redan innan slutspelet. Sedan dess har Joachim Löw lyckats varva upp motorerna igen. Med fem matcher in i det pågående EM-kvalet ligger Tyskland på en förstaplats i gruppen med fyra segrar och 12 poäng. I genrepet mot Argentina vill tyskarna bygga vidare på segern mot Nordirland (2-0) och vässa självförtroendet ytterligare för att skapa distans till missräkningen hemma mot Holland (2-4) för en månad sedan.

Bortalag

Argentina nådde inte ända fram i sommarens Copa América utan fick se sig utslagna av ärkerivalen Brasilien (0-2) i semifinalen. Men argentinarna lyckades åtminstone knipa bronset genom segern mot Chile (2-1). Efter det har tränare Lionel Scalonis mannar bara spelat två matcher. Efter det mållösa krysset mot Chile tog laget en fin seger hemma mot Mexico (4-0) senast. Nu vill landslaget plocka upp mer medvind inför nästa års Copa América som är tänkt att bli en enda stor revansch för argentinarna.

Statistik

Två av de tre senaste matcherna mellan Tyskland och Argentina har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senaste mötet lagen emellan slutade hela 4-2 till ett även då bortaspelande Argentina.

Tyskland har gjort minst 1 mål framåt i de 9 senaste landskamperna.

Argentina släppte in mål i 4 av de 6 matcherna i sommarens Copa América.

För Tyskland har 4 av de 6 senaste hemmamatcherna slutat med mål åt båda håll.

Argentina har hittat nätet i 5 av de 7 senaste matcherna.

Speltips

Tyskland har hittat nätet i de nioo senaste matcherna och spelet går in i fyra av de sex hemmamatcherna för laget. Argentina har samtidigt gjort mål i fem av de sju senaste och samtidigt släpptes mål in i fyra av de fem matcherna i sommarens Copa América. Två lag som vill visa framfötterna och bygga på självförtroendet inför fortsättningen möts i vad som förväntas bli en fartfylld och målrik tillställning. Tyskland vill få med sig fart in i kvalmötet mot Estland om några dagar. Argentina vill fortsätta att revanschera sig efter tredjeplatsen i Copa América genom att ta hem en seger mot meriterat motstånd. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Signal Iduna Park.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser