Tyumen vs CSKA Moskva • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Tyumen har satt sig i en besvärlig sits i den ryska andradivisionen och närmar sig nedflyttningsstrecket. Efter en ojämn och skakig säsongsinledning vänder klubben blickarna mot den ryska cupen för att hitta en framgång att luta sig mot. CSKA Moskva var snubblande nära att sno åt sig ligaguldet i fjol och har inlett årets säsong i högstadivisionen stabilt utan att imponera. Men en oväntad seger hemma mot Real Madrid (1-0) i Champions League har sannerligen höjt moralen och självförtroendet.

Hemmalag

Tyumen slutade näst sist i den ryska andradivisionen i fjol. Men klubben undvek nedflyttning genom effekterna av ett invecklat regelverk och har nu ambitionen att lyckas betydligt bättre den här säsongen. Men efter en ojämn inledning befinner sig laget ändå i bottenskiktet av tabellen. För tillfället sladdar klubben in på en blygsam fjortondeplats med endast 17 poäng på 15 matcher. Med bara en (!) poäng ned till nedflyttningsstrecket behövs ett trendbrott om Tyumen ska kunna revanschera sig för fjolårets svaga insats. Cupspelet är en mer än läglig möjlighet för klubben att hitta självförtroende och pondus inför fortsättningen av ligaspelet. Men Tyumen behöver höja sig flera nivåer för att skaka om CSKA Moskva.

Bortalag

CSKA Moskva slutade bara två poäng efter ligasegrarna Lokomotiv Moskva i fjolårets upplaga av den ryska högstadivisionen. Den här säsongen har börjat någorlunda stabilt för klubben som även gått starkt i Champions League. Just nu ligger laget på en sjätteplats i ligatabellen med 16 inspelade poäng på 10 matcher. CSKA Moskva har en fin tradition av att lyckas i den ryska cupen och leder maratontabellen tillsammans med nämnda Lokomotiv Moskva. Båda klubbarna står på sju cuptitlar vardera hittills. Inför bortamötet med Tyumen saknas en del spelare (bland annat målskytten Fedor Chalov) på grund av krockande landslagsspel. Men tränaren Viktar Hantjarenka reser likväl med en stark trupp till mellersta Ryssland och undviker därmed att skicka in en alltför reserv- och ungdomsbetonad elva i cupspelet.

Statistik

Tyumen har bara hållit nollan i fyra matcher den här säsongen. Samtidigt har CSKA Moskva endast förlorat två matcher (med spel i Champions League inräknat) totalt så här långt in på säsongen.

Tyumen har bara vunnit 27 procent av sina ligamatcher den här säsongen.

CSKA Moskva har vunnit eller spelat oavgjort i 80 procent av ligamatcherna.

Tyumen snittar enbart 0.93 mål framåt per match i ligaspelet.

CSKA Moskva har bara förlorat 1 av de 10 senaste matcherna den här säsongen.

Speltips

Tyumen har verkligen inte rosat marknaden hittills och är på väg att återigen fastna i bottenträsket i den ryska andradivisionen. Samtidigt har CSKA Moskva rejält med vind i seglen efter vinsten hemma mot Real Madrid i Champions League. Efter den snöpliga derbyförlusten (0-1) mot rivalerna Lokomotiv Moskva i den senaste ligaomgången vill laget nu studsa tillbaka direkt och avancera i cupspelet. Sett till respektive trupper råder stor klasskillnad mellan Tyumen och CSKA Moskva. Och trots att viss rotation i bortalaget kommer att ske på grund av landslagsuppehållet bör gästerna åtminstone klara av ett oavgjort resultat mot ett stukat och svagt hemmalag som kört fast i ligaspelet och inte alls imponerat den senaste tiden. Därför spelas att CSKA Moskva vinner eller att det blir oavgjort i matchen på Stadion Geolog. Spelsättet AH +0.5 är detsamma som att oavgjort eller bortaseger spelas. Men oddset är något högre.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser