UCD vs Longford Town • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

UCD är den stora dominanten i årets upplaga av den irländska andradivisionen och har seglat upp som den hetaste kandidaten till uppflyttning. Universitetslaget lutar sig mot en magisk form på hemmaplan där de inte förlorat i ligan sedan i slutet av juli (!) förra året. Longford Town jagar topptrion i tabellen och behöver plocka livsviktiga poäng (allra helst hämta hem en seger) i det tuffa bortamötet med UCD för att hålla sina drömmar om avancemang fortsatt vid liv.

Hemmalag

UCD missade avancemang till Airtricity League i fjol. Men den här säsongen har universitetslaget utkristalliserat sig som den stora favoriten till att ta hem titeln och säkra spel i högstadivisionen till nästa år. För tillfället ligger klubben på en ohotad förstaplats med 38 poäng på 17 matcher efter en fin förstahalva av säsongen. Framför allt på hemmaplan har laget varit mer eller mindre orubbliga med en oavgjord match mot Galway United (1-1) i premiäromgången som den enda plumpen i protokollet. UCD har en matchtrupp helt fri från skador och avstängningar.

Bortalag

Longford Town har inlett jakten på att säkra sin plats bland de fyra främsta i First Division. Någonting som skulle ge klubben en chans till kvalspel om avancemang. För tillfället ligger laget just på en fjärdeplats med 29 inspelade poäng på 17 matcher. Men strax underifrån jagar framför allt Finn Harps (en poäng bakom) och om Longford Town ska lyckas hålla undan i tabelltoppen (samt minska glappet till serieledarna) behövs en vinst. Inför mötet med UCD saknas Dean Byrne, Alan Kehoe, Cian Byrne, Daniel Ridge och Peter Hopkins på grund av skador. Dessutom har Evan Galvin och Shane O’Connor nyligen brutit sina kontrakt med klubben.

Statistik

UCD är obesegrade på hemmaplan i ligaspelet (bara en oavgjort match) och har gjort mål i alla sina matcher hittills. Samtidigt har Longford Town bara vunnit en av de tre senaste matcherna på bortagräs den här säsongen.

UCD har vunnit 87 procent av sina hemmamatcher den här säsongen.

Longford Town snittar endast 1.38 mål framåt per match på bortaplan.

UCD snittar hela 2.29 mål framåt per match på hemmaplan.

Longford Town har bara vunnit 37 procent av sina bortamatcher.

Speltips

UCD har redan skapat en lucka i tabellen och vill fortsätta den fina hemmasviten för att ta ytterligare ett steg mot avancemang till Airtricity League. I spetsen finns vasse målskytten Georgie Kelly som vann skytteligan i den irländska högstadivisionen i fjol och även leder den nuvarande i First Division. Universitetslaget kommer att föra spelet och trycka på för att hämta hem ännu en vinst mot ett bortasvagt och stukat Longford Town. Därför spelas att UCD vinner matchen hemma på UCD Bowl. Spelsättet AH -0.5 är detsamma som att en rak vinst för UCD spelas, men oddset är lite högre.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser