Valladolid vs Numancia • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Valladolid har ett järngrepp om den sista platsen till La Liga efter en övertygande bortaseger i det första finalmötet med Numancia. En återkomst till högstadivisionen efter fem tunga år är definitivt inom räckhåll efter en stark avslutning i Segunda Liga. Numancia slog ut Real Zaragoza i semifinalen efter en urstark returmatch. Men senast gick laget på pumpen och vägen fram till uppflyttning blev genast betydligt längre.

Hemmalag

Valladolid ser äntligen ut att ta steget upp till den spanska högstadivisionen. Klubben avslutade grundserien urstarkt (näst formstarkast i ligan sista åtta matcherna) och slutade till slut på en femteplats med 67 poäng på 42 matcher. Laget, med suveräne skytteligavinnaren Jaime Mata i spetsen, är vassa på hemmagräs (obesegrade i fyra raka) och vill avsluta säsongen med säkrat avancemang. Inför hemmamötet med Numancia får tränaren Sergio González klara sig utan skadade kvartetten Deivid, Antonio Cotán, Míchel och Luismi.

Bortalag

Numancia tog sig med nöd och näppe till kvalspel efter en minst sagt småsvajig slutkurva i ligaspelet. Laget kom på en sjätteplats med 65 inspelade poäng på 42 matcher och slog på vägen fram till det avgörande finalspelet. Klubben har inte varit i La Liga på snart tio år. Och just nu ser möjligheterna små ut. Men Numancia har en sällsam förmåga att kriga ändå in i slutet. De har definitivt inte gett upp efter storförlusten på hemmagräs senast. I matchtruppen mot Valladolid saknas skadade försvarsduon Unai Medina och Luis Valcarce.

Statistik

Valladolid gjorde flest mål av alla lag i grundserien. Senaste mötet lagen emellan på Valladolids hemmaplan slutade med en bortavinst (2-3) för Numancia.

Valladolid har gjort minst 2 mål i de 7 senaste matcherna.

Numancia har inte hållit nollan i de 8 senaste matcherna.

Valladolid snittar 2.05 mål framåt per hemmamatch.

Numancia har släppt in i snitt 1.38 mål per match på bortaplan.

Speltips

Valladolid har i princip säkrat en plats i La Liga efter urladdning senast. Men hemmalaget vilar inte på hanen och vill avsluta med seger för att tacka av fansen och blicka framåt mot nästa säsong. Och i ett Numancia som måste kliva fram kommer luckor att skapas. Valladolids galna målform, utgångsläge och form talar för ännu en målrik historia lagen emellan där Valladolid vill göra allt för att fullborda sin defilering. Därför spelas att Valladolid gör över 1.5 mål i matchen hemma på
Estadio José Zorrilla.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser