Varberg vs Falkenberg • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Varberg har hamnat i en djup svacka efter en fin start på säsong (tre segrar på fyra matcher) och befinner sig just nu under kvalstrecket. För att undvika en onödig bottenstrid behöver hemmalaget poäng. Allra helst en seger för att ta fart uppåt i tabellen. Falkenberg har siktet inställt på en återkomst till Allsvenskan och leder Superettan så här långt i säsongen. Bortalaget vill hitta en seger efter den snöpliga hemmaförlusten (2-3) mot Helsingborg i den senaste omgången. Allt för att sätta ytterligare press på toppkonkurrenterna i ligan och skapa en lucka i tabellen.

Hemmalag

Varberg lyckades undvika kvalspel om nedflyttning under fjolårets säsong tack vare målskillnad. Även i år går det tungt för klubben som just nu ligger under kvalstrecket på en trettondeplats med endast 13 poäng på 15 matcher. Formen är katastrofal med bara tre poäng på de åtta senaste matcherna. Ett i det närmaste mirakulöst trendbrott krävs om laget ska hitta de nödvändiga poängen för att klättra i tabellen och säkra kontraktet. Inför derbyt mot Falkenberg kommer hemmalaget med en fulltalig matchtrupp utan skador eller avstängningar.

Bortalag

Falkenberg missade avancemang och en direktåterkomst till Allsvenskan i fjol. Men i år går det betydligt bättre för klubben som halvvägs in i säsongen leder serien med hela 33 inspelade poäng på 15 matcher. Laget har bara förlorat totalt två matcher och är obesegrade på bortaplan. Efter förlusten mot toppkonkurrenten Helsingborg innan speluppehållet är det ett hungrigt Falkenberg som kastar sig in i derbyt för att hitta en ny seger och fortsätta att vara ett spöke för hemmalaget. Bortalaget får klara sig utan avstängda duon Tobias Karlsson och Robin Östlind i mötet med Varberg.

Statistik

Falkenberg har vunnit de tre senaste matcherna mot Varberg. Det senaste mötet lagen emellan slutade 3-2 till ett då hemmaspelande Falkenberg.

Varberg har släppt in mål i 93 procent av säsongens matcher.

Falkenberg snittar 2.50 mål framåt per match på bortaplan.

Varberg snittar totalt 3.13 mål per match på hemmaplan.

Falkenberg har gjort minst 2 mål de 4 senaste matcherna.

Speltips

Varberg har haft förtvivlat svårt att hålla igen bakåt. Hemmalaget har släppt in minst två mål i de tre senaste matcherna och går mot en hård bottenstrid i Superettan. Samtidigt bär Falkenberg på revanschlusta efter förlusten i senaste omgången. En seger behövs för att ta ett fastare grepp om förstaplatsen och skicka signaler till övriga topplag. Ett bortalag i sagolik målform med bäst offensiv i ligan ställs mot ett av Superettans formsvagaste försvar. Allting talar för att bortalaget tar kommandot i matchen och trycker på framåt för att göra processen kort med sina motståndare. Därför spelas att Falkenberg gör över 1.5 mål i matchen på Påskbergsvallen.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser