Västerås SK vs Örgryte • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Västerås SK tog klivet upp från Division 1 inför säsongen och ser ut att få kriga hårt för att säkra kontraktet efter en svajig säsong så här långt. Örgryte missade chansen till avancemang förra säsongen med bara två ynka poängs marginal och har i år siktet inställt på att (äntligen) ta klivet upp till Allsvenskan igen.

Hemmalag

Västerås SK är nykomlingen som fått en tuff resa i Superettan så här långt. Med bara fyra segrar totalt återfinns klubben på den nedra halvan av tabellen. Laget ligger just nu på en tiondeplats med 21 poäng på 18 matcher. Ner till kvalstrecket och trettondeplacerade GAIS är det i dagsläget bara två poäng som skiljer. Därför behöver Västeräs SK onekligen spotta upp sig (fyra raka matcher utan seger) för att undvika bottenstriden och i stället säkra fortsatt spel i den svenska andraligan.

Bortalag

Örgryte går för avancemang efter att precis ha missat tredjeplatsen förra året. Efter en småkärv vår (sex raka matcher utan seger) har klubben nu hittat tillbaka till formen och vunnit sex av de åtta senaste matcherna (senast 3-1 hemma mot Halmstad) i ligaspelet. För tillfället ligger Örgryte på en fjärdeplats i tabellen med 32 inspelade poäng på 18 matcher. Upp till andraplacerade Mjällby är det bara tre poäng. En seger borta mot Västerås SK skulle därmed ge göteborgarna rejält med medvind inför fortsättningen.

Statistik

För Västerås SK har båda lagen gjort mål i de sex senaste matcherna i Superettan. För Örgrytes del har spelet gått in i tre av de fyra senaste matcherna i ligaspelet.

Västerås SK har gjort minst 1 mål i de 7 senaste matcherna i ligaspelet.

Örgryte har hittat nätet i 89 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Västerås SK har hållit nollan i endast 33 procent av ligamatcherna.

Örgryte har släppt in mål i 78 procent av ligamatcherna på bortagräs.

Speltips

För Västerås SK har båda lagen gjort mål i 67 procent av lagets matcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Örgrytes del ligger motsvarande siffra på bortaplan i ligan på hela 78 procent. Med tanke på att hemmalaget endast har två poäng ner till kvalstrecket och att Örgryte har chansen att kliva upp på en andraplats kan vi förvänta oss en fartfylld tillställning mellan två lag som definitivt kommer att gå för tre poäng. Västerås SK har hittat nätet i sju raka matcher i ligaspelet och samtidigt släppt in mål i de sex senaste. Örgryte är obesegrade i åtta raka matcher i ligan och gjort mål i de fyra senaste. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Solid Park Arena.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser