Vikingur Reykjavik vs Keflavík • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Vikingur Reykjavik har repat sig efter en katastrofal inledning i den isländska högstadivisionen. Efter två raka segrar har klubben nu siktet inställt på att arbeta sig uppåt i tabellen och konkurrera om Europa-platsen bakom de två ligasuveränerna Stjärnan och Valur. Keflavík har ingen seger så här långt och är redan nu duktigt avsågade i tabellen. Hoppet om att klara kontraktet minskar efter varje omgång.

Hemmalag

Vikingur Reykjavik inledde säsongen på ett allt annat än imponerande sätt. Laget vann bara en match under de sju första ligaomgångarna och låg länge pyrt till i tabellen. Men efter en välkommen uppryckning på slutet ligger klubben för närvarande på säker mark genom en sjätteplats med totalt 15 poäng på 11 matcher. Vikingur Reykjavik, som slutade på en åttondeplats i fjol, ser nu en möjlighet att skjuta ifrån uppåt i tabellen och utmana på allvar om en Europa-plats. Inför mötet med Keflavík kommer hemmalaget med en matchtrupp helt fri från skador och avstängningar.

Bortalag

Keflavík har inte alls fått en drömstart som nykomlingar i isländska Urvalsdeild. Laget ligger för tillfället sist i tabellen på en tolfteplats med endast 3 poäng på 11 matcher. Klubben har fyra raka förluster (senast 0-2 mot serieledande Stjärnan) och jagar fortfarande sin första seger för säsongen. Ett mirakulöst trendbrott krävs för att islänningarna ska kunna hålla drömmen om säkrat kontrakt vid liv. Men allting pekar på degradering med nio poäng upp till nedflyttningsstrecket i dagsläget. Till matchen mot Viking Reyjkavik förfogar tränaren Guðlaugur Baldursson över en helt fulltalig trupp.

Statistik

Ingen av Vikingur Reykjaviks matcher på hemmaplan den här säsongen har slutat med över tre mål gjorda. Samtidigt har Keflavík inte gjort mål på fyra raka matcher.

För Vikingur Reykjavik ligger snittet totalt på 1.60 mål per hemmamatch.

Keflavík har inte vunnit någon av sina 11 senaste matcher.

Vikingur Reykjavik har vunnit 3 av de 4 senaste matcherna.

För Keflavík ligger snittet totalt på 2.20 mål per match på bortaplan.

Speltips

Vikingur Reykjavik har hittat formen efter en iskall start på säsongen. Vid en vinst mot jumbon kan hemmalaget rikta in blickarna på tätstriden i tabellen. Keflavík har inte alls rosat marknaden så här långt och är en uppgiven nykomling. Allting talar för en bekväm seger för hemmalaget som har siktet inställt på att klättra i tabellen och överträffa fjolårssäsongen. Men båda lagen är målsnåla och bjuder väldigt sällan på några större målexplosioner. Därför spelas att Vikingur Reykjavik vinner matchen och att den slutar med totalt under 3.5 mål gjorda.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser