Vissel Kobe vs Nagoya Grampus • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Vissel Kobe landade i mittenskiktet av tabellen i fjol. Nu krigar klubben för att undvika en annalkande bottenstrid efter den katastrofala säsongsinledningen. Nagoya Grampus säkrade kontraktet med minsta marginal i fjol. Men den här säsongen ser ut att gå betydligt bättre för klubben som nu har vittring på en plats bland de tre främsta.

Hemmalag

Vissel Kobe slutade på en tiondeplats i fjol. Men i början av den här säsongen såg det onekligen ut att bli en kärv resa. Laget förlorade sju raka matcher under april och maj och var plötsligt på väg att utkristallisera sig som en nedflyttningskandidat. Men de senaste veckorna har Vissel Kobe lyckats vända på formkurvan och ligger nu på en trettondeplats i tabellen med 18 poäng på 16 matcher. En ny seger hemma mot ett stukat Nagoya Grampus skulle se till att klubben närmar sig mittenskiktet och därmed kan ta ytterligare fart mot toppositionerna.

Bortalag

Nagoya Grampus inledde säsongen strålande. Med tre segrar på de tre första matcherna såg det ut som att klubben (som var ruggigt nära nedflyttning i fjol) skulle kunna blanda sig i titelracet. Men den senaste tiden har verkligheten kommit ikapp laget som nu har fem raka matcher i ligan utan seger. För tillfället ligger Nagoya Grampus på en sjundeplats med 25 inspelade poäng på 16 matcher. En seger krävs nu för att vända på trenden och studsa tillbaka in i toppstriden. Men då behöver spelet höjas ett par nivåer jämfört med hur det sett ut senaste veckorna.

Statistik

De tre senaste matcherna mellan Vissel Kobe och Nagoya Grampus har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senaste mötet lagen emellan slutade 3-1 till ett även då bortaspelande Nagoya Grampus.

Vissel Kobe har gjort mål i hela 86 procent av lagets hemmamatcher i ligan hittills.

Nagoya Grampus har släppt in minst 1 mål i de 8 senaste bortamatcherna i ligaspelet.

Vissel Kobe har hållit nollan i endast 14 procent av hemmamatcherna i ligan.

Nagoya Grampus har hittat nätet i 88 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Speltips

För Vissel Kobe har spelet gått in i 71 procent av lagets matcher på hemmaplan i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Nagoya Grampus är motsvarande siffra på bortaplan i ligan 78 procent. Ett hemmalag på uppsving (obesegrade i fyra raka och mål framåt i fem raka) har nu en chans att ytterligare distansera sig från botten av tabellen och fortsätta klättringen. Ett Nagoya Grampus i svajning behöver poäng för att hitta tillbaka till i ligaspelet (fem raka utan seger) och närma sig topptrion. Två lag som trivts mot varandra i närtid (i de tre senaste mötena har båda lagen nätat) möts i vad som förväntas bli en fartfylld och underhållande historia. Full fart framåt är det som gäller. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Noevir Stadium Kobe.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser