Werder Bremen vs Augsburg • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Werder Bremen landade till slut i mittenskiktet av Bundesliga i fjol efter en ojämn säsong. Även den här säsongen har varit upp och ner för klubben som bara har en seger på de sex senaste i ligaspelet. Augsburg behöver lägga i en högre växel för att undvika nedflyttningsstrecket i tabellen. Men laget har bara vunnit en av de elva senaste i ligan. Den efterlängtade segern mot Mainz senast (3-0) har dock stärkt moralen.

Hemmalag

Werder Bremen inledde säsongen strålande med fem segrar på de åtta första matcherna i Bundesliga. Men en tung andrahalva av hösten (fem raka utan seger i oktober och november) har ställt till det för klubben som nu halkat till i tabellen. Just nu ligger Werder Bremen på en tiondeplats med 27 poäng på 21 matcher. Upp till sjätteplatsen (som ger chans till Europa-spel) är det i dagsläget sex poäng. Hemmalaget behöver med andra ord hitta en seger för att knapra in på sina motståndare och hålla drömmen om kontinental fotboll vid liv. Inför mötet med Augbsurg får tränaren Florian Kohfeldt klara sig utan skadade duon Fin Bartels och Aron Jóhannsson.

Bortalag

Augsburg är inne i en riktig svacka. Trots segern senast går det inte att negligera lagets usla form under hösten. Innan vinsten i förra omgången hade Augsburg gått tio raka matcher i ligan utan att hitta en enda trepoängare. För tillfället ligger laget på en femtondeplats i tabellen med blygsamma 18 inspelade poäng på 20 matcher. Marginalen ned till nedflyttningsstrecket är bara tre poäng stor. I truppen saknas skadade Raphael Framberger, Jeffrey Gouweleeuw och Andreas Luthe. Dessutom är det osäkert huruvida Alfred Finnbogason och Julian Schieber kan medverka i matchen mot Werner Bremen.

Statistik

De tio (!) senaste matcherna mellan Werder Bremen och Augsburg passerar spelad mållina. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 3-2 till ett då bortaspelande Werder Bremen.

Werder Bremen har gjort minst 1 mål i de 20 senaste ligamatcherna.

Augsburg har gjort mål i 70 procent av bortamatcherna i ligan hittills.

Werder Bremen snittar totalt 3.50 mål per match på hemmaplan i ligaspelet.

Augsburg har släppt in minst 1 mål i de 10 senaste bortamatcherna i ligan.

Speltips

Werder Bremen passerar spelad mållina i fem av de sex senaste hemmamatcherna i ligaspelet. Dessutom kan laget luta sig mot en imponerande svit med mål framåt i hela tjugo (!) raka matcher i Bundesliga. Augsburg har inte direkt rosat marknaden den här säsongen. Men laget har bara nollats i en av de sex senaste matcherna i ligan och fick en rejäl (och efterlängtad) knuff i ryggen genom storsegern mot Mainz (3-0) allra senast. Två lag som behöver en seger för att vinna mark i varsin del av tabellen gör upp om poängen i vad som förväntas bli en fartfylld och eldig tillställning. Hawaii-fotboll at its finest. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda i matchen på Weserstadion.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser