West Bromwich Albion vs Millwall • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

West Bromwich Albion har tagit fart ordentligt i Championship och vill studsa tillbaka upp i Premier League direkt efter en misslyckad fjolårssäsong. En ny hemmavinst skulle ge laget ytterligare bränsle i jakten på uppflyttning. Millwall går mot en tung säsong efter en bedrövlig inledning på säsongen. Klubben har bara tagit en enda seger och närmar sig nedflyttningsstrecket med stormsteg.

Hemmalag

West Bromwich Albion åkte ut ur Premier League i fjol efter en smått katastrofal säsong. Sejouren i den engelska andradivisionen är tänkt att bli kortvarig och under sommaren har namn som Kyle Bartley, Harvey Barnes och Dwight Gayle anslutit till truppen. Med bara en förlust (0-1 mot topplaget Middlesbrough) på de sju senaste matcherna har West Bromwich Albion sannerligen utkristalliserat sig som en av huvudkandidaterna till att utmana om avancemang i seriesystemet. Just nu ligger laget på en hedersam fjärdeplats i tabellen med 14 poäng på 8 matcher. Noterbart är att hemmalaget redan mött flera av toppkonkurrenterna. Däribland ovan nämnda Middlesbrough och Stoke. Tränaren Darren Moore förfogar över en trupp fri från skador och avstängningar inför matchen mot Millwall.

Bortalag

Millwall överraskade stort under den gångna säsongen genom att sluta på en imponerande åttondeplats i tabellen. Men den här säsongen har det gått betydligt tyngre för London-klubben som efter ett oerhört svagt transferfönster endast har kammat hem en enda seger (2-1 hemma mot Derby) i ligaspelet hittills. För tillfället ligger laget på en bekymmersam tjugoandraplats i tabellen med bara 6 inspelade poäng på 8 matcher. Ett svagt Millwall utan självförtroende och momentum går mot en problematisk säsong i Championship och behöver vända trenden inom kort för att kunna blicka uppåt i tabellen. Men ingenting i dagsläget talar för ett uppsving. Inför mötet med West Bromwich Albion får bortalaget klara sig utan skadade försvararen Shaun Hutchinson och målvakten Jordan Archer.

Statistik

West Bromwich Albion har seriens vassaste offensiv med totalt tjugo gjorda mål på åtta matcher. Samtidigt har Millwall bara tagit en enda poäng på bortaplan hittills den här säsongen.

West Bromwich Albion snittar hela 3.50 mål framåt per hemmamatch.

Millwall har släppt in mål i 75 procent av bortamatcherna den här säsongen.

West Bromwich Albion har gjort mål i 88 procent av matcherna i ligan hittills.

Millwall har bara 1 seger på de 8 senaste matcherna i ligaspelet.

Speltips

West Bromwich Albion har prickat in en formtopp under de senaste veckorna och framför allt imponerat på hemmagräs med tre raka segrar. Laget osar verkligen av spets i den sista tredjedelen med vasse Dwight Gayle och pålitlige Jay Rodriguez som tillsammans stått för merparten av klubbens mål i de fem senaste. Samtidigt är Millwall helt under isen med fyra förluster i de fem senaste ligamatcherna. Truppkvalitet, formläge och hemmaform talar för en komfortabel seger för ett West Bromwich Albion som lutar sig mot en hypereffektiv och målglad anfallslinje som levererat på sistone. Ett stukat och taktlöst Millwall har inte mycket att hämta. Därför spelas att West Bromwich Albion gör minst två mål hemma på The Hawthorns.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser