West Bromwich Albion vs Reading • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

West Bromwich Albion slutade på en fjärdeplats i ligaspelet förra gången och fick en möjlighet att kvala sig tillbaka till Premier League. Men efter uttåg mot Aston Villa får klubben nu ladda om bössan för ett nytt år i Championship. Reading var nära att åka ur den engelska andraligan förra säsongen. Nu vill laget höja sig och klättra i tabellen.

Hemmalag

West Bromwich Albion var nära att studsa tillbaka till Premier League efter bara en säsong i Championship. Men efter förlusten mot Aston Villa (som tog en av platserna till högstaligan) i kvalspelet får nu klubben försöka spela sig tillbaka till den engelska fotbollens finrum. Och visst har säsongen börjat bra för West Bromwich Albion som vunnit två matcher och kryssat en i säsongsinledningen. Just nu ligger laget på en fjärdeplats med 7 poäng. En ny seger hemma mot Reading skulle ge tränaren Slaven Bilićs mannar ytterligare medvind i vad som förväntas bli en jämn och spännande toppstrid.

Bortalag

Reading har haft det tufft de senaste åren och vägen tillbaka till Premier League (som klubben åkte ur för sex år sedan) tycks lång. Förra säsongen sladdade laget in på en blygsam tjugondeplats i Championship med endast sju poängs marginal ned till strecket. Visst vill klubben få en behagligare resa den här gången. Efter en trög start på säsongen med två raka förluster (1-3 mot Sheffield Wednesday och 1-2 mot Hull City) i ligan tog klubben en oerhört viktig och övertygande seger hemma mot Cardiff City i den senaste omgången. Ett trendbrott som ger gästerna självförtroende inför mötet med West Browwich Albion. För tillfället ligger laget på en nittondeplats med 3 inspelade poäng.

Statistik

Spelet har gått in i tre av de fyra senaste matcherna mellan West Bromwich Albion och Reading. Men det allra senaste mötet lagen emellan i våras slutade 0-0..

För West Bromwich Albion nätade båda lagen i 67 procent av lagets ligamatcher i fjol.

Reading har gjort minst 1 mål framåt i 6 av de 7 senaste matcherna.

West Bromwich Albion snittade hela 3.24 mål per match i ligaspelet förra säsongen.

För Reading gick spelet in i 59 procent av lagets matcher i ligaspelet förra säsongen.

Speltips

För West Bromwich Albions del har spelet gått in i 100 procent av ligamatcherna så här långt in på säsongen. Dessutom ligger det totala målsnittet på hela 3.33 mål per match. Båda lagen har gjort mål i två av Readings tre inledande matcher i Championship. Och efter storsegern mot Cardiff City på hemmagräs i den senaste ligaomgången finns nu hopp för gästerna att få med sig ett resultat från mötet med West Bromwich Albion. Hemmalaget hittade nätet i 96 procent av hemmamatcherna i ligan förra säsongen. Samtidigt lyckades Reading trots en svag upplaga göra mål i 63 procent av matcherna i ligan. Allt talar för en sprudlande och fartfylld uppgörelse mellan två lag som jagar tre poäng och historiskt sett trivs mot varandra. Spelet har gått in i tre av de fyra senaste mötena. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på The Hawthorns.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser