Wisla Plock vs Legia Warszawa • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Wisla Plock landade på den undre tabellhalvan i fjol. Den här säsongen vill laget se till att nypa en placering några trappsteg upp. Men efter en svajig inledning på säsongen ser det ut som att det blir en ny bottenstrid. Legia Warszawa missade titeln på grund av målskillnad förra säsongen och går nu för förstaplatsen.

Hemmalag

Wisla Ploch har inlett säsongen ungefär så som den förra avslutades. Laget förlorade tre av de fyra inledande matcherna. Och även om klubben fick lite medvind efter segrarna mot Pogoń Szczecin och ŁKS Łódź (2-1 i båda matcherna) blev det en ny svidande förlust borta mot Zagłębie Lubin (0-5) i den senaste omgången. Just nu ligger Wisla Plock på en blygsam trettondeplats i tabellen med 7 poäng på 7 matcher. För att skapa marginal nedåt (bara tre poäng ner till jumbon ŁKS Łódź) behöver nu laget hitta en seger och påbörja klättringen.

Bortalag

Legia Warszawa var snubblande nära att spela hem titeln förra säsongen. Men till slut föll laget bokstavligen på målsnöret när tre mål skiljde dem från tabellettan Lechia Gdańsk. Den här säsongen är klubben ute efter revansch. Och hittills är Legia Warszawa obesegrade i ligaspelet med fyra segrar och två kryss så här långt in i hösten. För tillfället ligger Legia Warszawa på en femteplats med 14 inspelade poäng på 7 matcher. Men med en match färre spelad än toppkonkurrenterna finns nu alla möjlighet att krympa avståndet till serieledarna Pogoń Szczecin.

Statistik

Två av de tre senaste matcherna mellan Legia Warszawa har slutat med att båda lagen gjort mål. Men det allra senaste mötet lagen emellan slutade endast 1-0 till ett även då bortaspelande Legia Warszawa.

Wisla Plock har släppt in mål i 100 procent av lagets ligamatcher så här långt.

Legia Warszawa har hittat nätet i 71 procent av ligamatcherna hittills.

För Wisla Plock har spelet gått in i 100 procent av hemmamatcherna i ligaspelet.

För Legia Warszawa har båda lagen nätat i 67 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Speltips

För Wisla Plock har spelet gått in i 100 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Legia Warszawa på bortagräs i ligan är 57 procent. Två lag som krigar i varsin del av tabellen gör upp om viktiga poäng i den polska högstadivisionen. Wisla Plock behöver en seger för att kunna lyfta från bottenskiktet. Legia Warszawa vill roffa åt sig de tre poängen för att hålla jämna steg med (och förhoppningsvis äta upp avståndet till) serieledande Pogoń Szczecin. Allting talar för en målrik och underhållande historia mellan två lag som definitivt kommer att gå för segern. Spelet går även in i två av de tre senaste matcherna lagen emellan. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Kazimierz Górski Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser