WS Wanderers vs Melbourne Victory • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

WS Wanderers har haft en svajig säsong så här långt och bara tagit två segrar i ligaspelet. Med fyra förluster på de sex senaste börjar läget bli kritiskt för laget som ligger trea från slutet i den australiensiska högstadivisionen. Melbourne Victory med svenske anfallaren Ola Toivonen i laget har fått upp farten efter de två förlusterna i inledningen av säsongen och har nu toppduon Sydney FC och Perth Glory inom räckhåll.

Hemmalag

WS Wanderers kan inte blicka tillbaka på någon strålande höst. Klubben har bara tagit två segrar (senast 2-0 mot jumbon Central Coast Mariners i början av december) och ser även den här upplagan av A-League (laget slutade sjua i fjol) ut att tillhöra bottenskiktet en bra bit framöver om inte trenden bryts. För tillfället ligger laget på en åttondeplats i tabellen med endast 9 poäng på 10 matcher. Fyra förluster på de sex senaste talar sitt tydliga språk. Det gör även det senaste mötet med Melbourne Victory för omkring en månad sedan som slutade med brakförlust. Inför mötet med Melbourne Victory saknas skadade anfallarna Mark Bridge och Jaushua Sotirio. Dessutom är försvararen Josh Risdon otillgänglig på grund av landslagsspel.

Bortalag

Melbourne Victory slutade fyra i grundserien i fjol. Men i slutspelet gick det bättre för laget som tog sig hela vägen fram till (och vann) finalen. Efter en tung start på årets säsong (två raka förluster mot Melbourne City och Perth Glory) har klubben rest sig och tog sex raka segrar i ligaspelet innan de båda kryssen mot Melbourne City (1-1) och Wellington (1-1). Just nu ligger laget på en tredjeplats med 20 inspelade poäng på 10 matcher. En seger skulle leda till att klubben med största sannolikhet övertar serieledningen från Sydney FC (trea poäng före, sämre målskillnad). I matchttruppen inför drabbningen mot WS Wanderers saknas endast skadade anfallaren Jai Ingham och försvararen Georg Niedermeier.

Statistik

Melbourne Victory har bara förlorat en av de arton (!) senaste mötena med WS Wanderers. De tre senaste matcherna har gästerna vunnit. Allra senast slutade det 4-0 till ett då hemmaspelande Melbourne Victory.

WS Wanderers har släppt in minst 2 mål i sina 3 senaste matcher.

Melbourne Victory är obesegrat i de 8 senaste ligamatcherna.

WS Wanderers har bara 1 seger på de 7 senaste i ligaspelet.

Melbourne Victory snittar 2.00 mål framåt per match så här långt.

Speltips

WS Wanderers har bara vunnit två ligamatcher hittills den här säsongen och förlorat fyra av de sex senaste. Samtidigt har Melbourne Victory inte förlorat en enda match sedan den tunga säsongsinledningen. Sviten är nu uppe i åtta raka matcher utan förlust varav sex av dem slutat med seger. Gästerna har betydligt bättre fart med sig in i mötet och ser en möjlighet att ta över serieledningen i händelse av seger. WS Wanderers har förvisso sladdat till rejält i tabellen och har nu bara sju poäng ner till jumboplatsen. Men visst ska det finnas mer av både motivation och framför allt självförtroende hos Melbourne Victory som slagit WS Wanderers i de tre senaste matcherna lagen emellan och inte förlorat en match mot Sydney-laget på hela nio (!) raka sammandrabbningar. Form, tabelläge och inbördes historik talar för ännu en seger för ett toppjagande Melbourne Vicotry. Men för att säkra upp insatsen spelas Melbourne Victory med handikappet AH (0.0) i matchen på ANZ Stadium. I händelse av oavgjort får vi därmed hela insatsen tillbaka.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser