Wuhan Zall vs Tianjin Tianhai • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Wuhan Zall är nykomlingar i den kinesiska högstaligan och får i första hand rikta in sig på att klara kontraktet. Efter segern mot Dalian Yifang (2-1) för ett par veckor sedan åkte laget på en tung hemmaförlust mot Guangzhou Evergrande senast. Tianjin Tianhai tillhörde mittenskiktet av tabellen i fjol. Men efter en trasslig inledning på säsongen behöver klubben nu hitta segrar för att resa sig ur bottenträsket.

Hemmalag

Wuhan Zall tog sig upp till CFA Super League genom att vinna andradivisionen i överlägsen stil förra säsongen. Ner till tvåan Shenzhen var det hela tio poäng som skiljde till slut. Men inträdet till högstadivisionen har onekligen varit något av ett uppvaknande för klubben som redan förlorat fem matcher och endast plockat två trepoängare hittills. Just nu ligger Wuhan Zall på en trettondeplats med 8 poäng på 9 matcher. Nu behöver laget hitta en seger mot formsvaga Tianjin Tianhai för att lämna bottenskiktet och ta fart uppåt i tabellen i jakten på säkrat kontrakt.

Bortalag

Tianjin Tianhai (som tidigare hette Tianjin Quanjian) landade på en niondeplats i fjol. Den här säsongen har inte gått lika mycket på räls för klubben som bara vunnit en enda match (3-2 borta mot Shanghai Shenhua) så här långt. För tillfället ligger Tianjin Tianhai på en fjortondeplats (precis ovanför kvalstrecket) med endast 7 inspelade poäng på 10 matcher. Laget, som tappade anfallsstjärnan Alexandre Pato, inför säsongen behöver nu höja sig flera nivåer för att inte tappa mark i tabellen och fastna i bottenstriden.

Statistik

För Wuhan Zall ligger det totala målsnittet den här säsongen på 2.56 mål per match. För Tianjin Tianhai ligger det totala snittet på 3.20 mål per match.

Wuhan Zall har gjort minst 1 mål i de 4 senaste ligamatcherna på hemmaplan.

Tianjin Tianhai har hittat nätet i 80 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Wuhan Zall har hållit nollan i endast 20 procent av hemmamatcherna i ligaspelet.

Tianjin Tianhai har släppt in mål i 100 procent av ligamatcherna på bortagräs.

Speltips

För Wuhan Zall har båda lagen gjort mål i 60 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt. För Tianjin Tianhai är motsvarande siffra på bortaplan i ligan 80 procent. Wuhan Zall har hittat nätet i de fyra senaste matcherna i ligaspelet och var nära att få med sig en poäng i mötet med toppklubben Guangzhou Evergrande senast. Samtidigt har laget släppt in mål i 80 procent av hemmamatcherna hittills och inte hållit nollan på sju raka matcher. Tianjin Tianhai har visserligen inte visat på någon storform rent poängmässigt. Men laget har har gjort mål i de fyra senaste och samtidigt släppt in minst två mål i de två senaste matcherna på bortagräs. Två lag som behöver poäng (allra helst en seger) gör upp i vad som förväntas bli en fartfylld och målrik tillställning. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Wuhan Sports Center Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser